Κατερίνα Λέχου – Μάνος Στρατάκης: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics] Κατερίνα Λέχου – Μάνος Στρατάκης: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Λέχου – Μάνος Στρατάκης: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Κατερίνα Λέχου – Μάνος Στρατάκης: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics] | tlife.gr
Η Κατερίνα Λέχου κάνει επιλεκτικές βραδινές εξόδους και όταν θελήσει να βγει θα προτιμήσει κάποια θεατρική παράσταση.
Η ταλαντούχα ηθοποιός αγαπάει το θέατρο και προσπαθεί να πηγαίνει να βλέπει όσα περισσότερα θεατρικά έργα μπορεί. Φυσικά, η Κατερίνα δεν πηγαίνει μόνη της, αλλά τις περισσότερες φορές, τη συνοδεύει ο γοητευτικός σύζυγός της.
Η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. 
Η όμορφη ηθοποιός και ο γνωστός επιχειρηματίας ζουν την προσωπική τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ιδιαίτερα διακριτικές κυρίως σε πρεμιέρες φίλων.
Αυτή την φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας» στο θέατρο Προσκήνιο, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και την Δάφνη Λαμπρόγιαννη.
Η Κατερίνα και ο Μάνος απόλαυσαν την παράσταση και καταχειροκρότησαν τους ταλαντούχους ηθοποιούς και φίλους τους.
Δες τις φωτογραφίες:


Γιάννης Μπέζος – Κατερίνα Λέχου
Γιάννης Μπέζος – Κατερίνα Λέχου – Τάσος Γιαννόπουλος
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Οι πρώτοι μεταπολεμικοί συγγραφείς της ελληνικής κωμωδίας ήταν όλοι «παιδιά του πολέμου». Αγαπούσαν με πάθος τη ζωή. Το θέατρο ήρθε και ακούμπησε αργότερα σαν μεγάλη παρηγοριά.
Το έργο τους μας ακολουθεί μέχρι σήμερα σε πείσμα της εποχής μας που ντρέπεται για το παρελθόν της γιατί πολύ απλά, δεν το γνωρίζει!! 
Η ελληνική φαρσοκωμωδία δοξάστηκε και θα μας αποκαλύπτει πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μας που παραφυλάει κρυφογελώντας για να τρομάξει την περιβόητη στις μέρες μας ‘σοβαρότητά’ μας.
Οι Γαμπροί της Ευτυχίας είναι λοιπόν ένα στοίχημα κοινού ρυθμού ηθοποιών και θεατών. Το μεγάλο και πηγαίο γέλιο είναι ο στόχος. Η προϋπόθεση είναι η χαρά των ανθρώπων της σκηνής.

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Λέχου – Μάνος Στρατάκης: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6023230042201677216
Σχόλια
item