Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Βραδινή έξοδος λίγο πριν τον θρησκευτικό τους γάμο! [pic] Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Βραδινή έξοδος λίγο πριν τον θρησκευτικό τους γάμο! [pic] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Βραδινή έξοδος λίγο πριν τον θρησκευτικό τους γάμο! [pic]

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Βραδινή έξοδος λίγο πριν τον θρησκευτικό τους γάμο! [pic] | tlife.gr
Μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους ετοιμάζονται να ζήσουν η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο. Το ζευγάρι – επτά χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο – πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο! 
Η ημερομηνία έχει οριστεί για τις 17 Μαΐου και η τελετή θα γίνει στο κτήμα “Άλσος Νυμφών” με παρανυaφάκι την κόρη τους Μαρία – Ροζάρια.
Μέχρι τότε, το αγαπημένο ζευγάρι τρέχει με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη σημαντική στιγμή της ζωής του! 
Το βράδυ της Τρίτης, όμως, η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έκαναν ένα διάλειμμα από τις γαμήλιες προετοιμασίες και βρέθηκαν σε ένα άκρως σέξι πάρτι, αυτό της ταινίας «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση», η οποία κυκλοφορεί ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.
Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της δεν δίστασαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, με την Έλενα Ασημακοπούλου να εντυπωσιάζει με το ανδρόγυνο σακάκι που επέλεξε να φορέσει.
Δες την φωτογραφία:
Epirusblog Gr
5 of 5
Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Βραδινή έξοδος λίγο πριν τον θρησκευτικό τους γάμο! [pic]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2094681182387322147
Σχόλια
item