Η εξομολόγηση του μοντέλου από το My Style Rocks στην Tatiana Live: «Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τη μητέρα μου» Η εξομολόγηση του μοντέλου από το My Style Rocks στην Tatiana Live: «Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τη μητέρα μου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η εξομολόγηση του μοντέλου από το My Style Rocks στην Tatiana Live: «Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τη μητέρα μου»

Η εξομολόγηση του μοντέλου από το My Style Rocks στην Tatiana Live: «Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τη μητέρα μου» | tlife.gr
Η Σοφία Λεοντίτση ήταν από τις κοπέλες που έκαναν μεγάλη αίσθηση στο My Style Rocks, καθώς όχι μόνο είναι πανέμορφη αλλά είχε και ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ.
Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, στην εκπομπή Tatiana Live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην ζωή της, όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών οι γονείς της αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.
Η μελαχρινή καλλονή, με την έντονη προσωπικότητα και δυναμισμό, έμεινε με τον πατέρα της, ο οποίος ήταν και εκείνος που την μεγάλωσε. 
Η μητέρα της ήταν απούσα στο μεγαλύτερο διάστημα της παιδικής της ηλικίας, κάτι που την επηρέασε σε τεράστιο βαθμό.
Η Σοφία μίλησε στην εκπομπή του Epsilon για το πώς ξεπέρασε τη δύσκολη φάση της ζωής της και για τη συνειδητή της απόφαση να μην έχει καμία επικοινωνία με την μητέρα της, τα τελευταία έξι χρόνια.
Δες όλα όσα είπε στο βίντεο:
Epirusblog Gr
5 of 5
Η εξομολόγηση του μοντέλου από το My Style Rocks στην Tatiana Live: «Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τη μητέρα μου»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4806809775214352264
Σχόλια
item