Η περιπέτεια στο Νεπάλ με τον «Mr. Travel» τη Χρηστίδου και τον Μαραντίνη συνεχίζεται! Η περιπέτεια στο Νεπάλ με τον «Mr. Travel» τη Χρηστίδου και τον Μαραντίνη συνεχίζεται! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η περιπέτεια στο Νεπάλ με τον «Mr. Travel» τη Χρηστίδου και τον Μαραντίνη συνεχίζεται!

Η περιπέτεια στο Νεπάλ  με τον «Mr. Travel» τη Χρηστίδου και τον Μαραντίνη συνεχίζεται!
Στο 2ο μέρος του επεισοδίου, η περιπέτεια στο Νεπάλ, με τον «Mr. Travel», τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, συνεχίζεται… Εμείς την παρακολουθούμε, στο Celebrity Travel, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, στις 00.30, στον ΑΝΤ1.


Θα μας ταξιδέψουν με ελικόπτερο στις παγωμένες  λίμνες των Ιμαλαΐων και στο εντυπωσιακό Έβερεστ, θα γνωρίσουν από κοντά την επίγεια θεότητα Κουμάρι στο ανάκτορό της, στην κεντρική πλατεία του Κατμαντού και  θα μας ξεναγήσουν σε υπαίθριες αγορές όπου οι έμποροι θα κάνουν τα πάντα για να τους πείσουν να αγοράσουν  την πραμάτεια τους!Στo 2o επεισόδιο του Celebrity Travel, ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στο Νεπάλ, βλέπουμε μέρη που δεν έχει πλησιάσει άλλη ελληνική εκπομπή, ανακαλύπτουμε τα πιο κρυμμένα μυστικά της πόλης, καθώς και του αγαπημένου ζευγαριού της σόουμπιζ, της Σίσσυ Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη.

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 00.30, στον ΑΝΤ1, το 2ο μέρος του Celebrity Travel στο Νεπάλ! Μην το χάσετε!
Epirusblog Gr
5 of 5
Η περιπέτεια στο Νεπάλ με τον «Mr. Travel» τη Χρηστίδου και τον Μαραντίνη συνεχίζεται!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5829236101966278314
Σχόλια
item