Στο «Metropolitan» νοσηλεύεται ο Ηλίας Βρεττός Στο «Metropolitan» νοσηλεύεται ο Ηλίας Βρεττός | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στο «Metropolitan» νοσηλεύεται ο Ηλίας Βρεττός

Στο «Metropolitan» νοσηλεύεται ο Ηλίας Βρεττός
Στο «Μetropolitan» θα συνεχιστεί η νοσηλεία του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού μετά το σοβαρό τροχαίο.
Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στο ιδιωτικό θεραπευτήριο από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν από το πρωί της Καθαράς Δευτέρας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του εξαιτίας τροχαίου. 
Οι ορθοπεδικοί του «Metropolitan» θα αναλάβουν πλέον την αντιμετώπιση των καταγμάτων που έχει στο δεξί χέρι και το δεξί πόδι καθώς και σε εκείνο στη λεκάνη.
Το τροχαίο του τραγουδιστή με τη σύντροφό του έγινε χθες το πρωί, λίγο πριν από τις 10:00. 
Οπως περιέγραψε και ο μάνατζερ του Ηλία Βρεττού, κινούνταν στη δεξιά λωρίδα στην Παραλιακή «και κάποια στιγμή μπήκε ένα λευκό αυτοκίνητο μπροστά τους, τους έκοψε, η κοπέλα έκανε αριστερά να το αποφύγει, έκανε δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω στο δέντρο. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, έφυγε».
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο και η 25χρονη οδηγός, η οποία και απεγκλωβίστηκε αμέσως και η οποία επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο -σε κατάσταση σοκ- προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Epirusblog Gr
5 of 5
Στο «Metropolitan» νοσηλεύεται ο Ηλίας Βρεττός
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 406112347469253533
Σχόλια
item