Αλέξανδρος Σταύρου: "Στο Mega δούλεψα αρκετά χρόνια, έβγαλα χρήματα, αλλά στο τέλος τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα" Αλέξανδρος Σταύρου: "Στο Mega δούλεψα αρκετά χρόνια, έβγαλα χρήματα, αλλά στο τέλος τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλέξανδρος Σταύρου: "Στο Mega δούλεψα αρκετά χρόνια, έβγαλα χρήματα, αλλά στο τέλος τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα"

               Αλέξανδρος Σταύρου: Στο Mega δούλεψα αρκετά χρόνια, έβγαλα χρήματα, αλλά στο τέλος τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα
Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τη Μαρία Ανδρέου παραχώρησε ο Αλέξανδρος Σταύρου και μίλησε μεταξύ άλλων, για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Mega.
Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Πλέον δεν έχουμε την πολυτέλεια να λέμε και πολλά όχι. Οι ελληνικές σειρές είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Και δη αυτές που πληρώνεσαι στην ώρα σου, και όλοι οι συντελεστές είναι επαγγελματίες. Στο Mega δούλεψα αρκετά χρόνια, έκανα επιτυχίες, έβγαλα χρήματα, αλλά στο τέλος τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα.
Δεν είναι ότι χάνουν τις δουλειές τους 420 οικογένειες, αν βάλει λουκέτο ο σταθμός. Είναι και ότι δεκάδες ηθοποιοί που πήραν μέρος σε σίριαλ δεν θα πληρωθούν και ότι επιπλέον θα κληθούν να δώσουν εισφορά στην Εφορία για δουλειές από τις οποίες δεν έχουν πάρει μία! Να αποδίδεις ΦΠΑ για λεφτά που δεν έχεις πάρει είναι αδικία και καταστροφή».
Epirusblog Gr
5 of 5
               
Αλέξανδρος Σταύρου: "Στο Mega δούλεψα αρκετά χρόνια, έβγαλα χρήματα, αλλά στο τέλος τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα"
Epirusblog Gr
5 of 5
               
show biz 3794177248119286
Σχόλια
item