Μαίρη Συνατσάκη – Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Το love story και τα τρυφερά λόγια του ηθοποιού στην καλή του! Μαίρη Συνατσάκη – Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Το love story και τα τρυφερά λόγια του ηθοποιού στην καλή του! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαίρη Συνατσάκη – Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Το love story και τα τρυφερά λόγια του ηθοποιού στην καλή του!

Μαίρη Συνατσάκη – Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Το love story και τα τρυφερά λόγια του ηθοποιού στην καλή του! | tlife.gr
Είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρόλο που προσπαθούν να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στη προσωπική τους ζωή, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είναι full in love και αυτό δεν κρύβεται. 
Ο λόγος για τον πρωταγωνιστεί της σειράς “Μην αρχίζεια τη μουρμούρα” και την διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια που ζουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι…
Οι δυο τους είναι ζευγάρι κάτι παραπάνω από 2,5 χρόνια και στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον σε όλα. Και μπορεί ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης να είχε ακούσει ποικίλα σχόλια στην πρεμιέρα του, όταν αρνήθηκε να μιλήσει για την Μαίρη του -λέγοντας μάλιστα για “Ποια Μαίρη μιλάτε;”- τώρα όμως, δεν διστάζει ακόμη και να αποκαλύψει πως περνά με την καλή του.
Σε συνέντευξή του στο People ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε την ευαίσθητη πλευρά του: “Είμαι ρομαντικός. 
Μου αρέσει να πηγαίνω λουλούδια στην κοπέλα μου και να της μαγειρεύω”, ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για τη σχέση του.


Ενώ, στο παρελθόν είχε πει στην Real Life, για την εμφάνιση της Μαίρης του στο θέατρο: “Η Μαίρη είναι πάρα πολύ θαρραλέα. Ό,τι έχει στο μυαλό της το κάνει και μάλιστα με πίστη απόλυτη και την θαυμάζω για αυτό. Είναι doer. Ό,τι κάνει το κάνει με ειλικρίνεια”. 
Ενώ, για τις γυμνές σκηνές της στο θέατρο, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ανέφερε: “Είναι πάρα πολύ ωραίο, ταιριάζει απόλυτα, έρχεται πάρα πολύ οικεία και ομαλά, δεν είναι καθόλου προκλητικό για το μάτι του θεατή. Δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο. Είναι πολύ φυσιολογικό”. 

Όσο για την όμορφη Μαίρη; Πάντα μιλά με λόγια αγάπης για τον σύντροφό της και δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό της για το ταλέντο του. 
Η Μαίρη είναι, άλλωστε, αυτή που ανεβάζει συχνά και φωτογραφικό υλικό στα social media από αγαπημένες δραστηριότητες με τον σύντροφό της, αλλά και με εικόνες που έχει τραβήξει εκείνος, έχοντας το κορίτσι του για μούσα!
Οι φωτογραφίες του Σπύρου Χατζηαγγελάκη με μούσα την Μαίρη Συνατσάκη: 
Epirusblog Gr
5 of 5
Μαίρη Συνατσάκη – Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Το love story και τα τρυφερά λόγια του ηθοποιού στην καλή του!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1519190791098827615
Σχόλια
item