Με look πάνω από 10.000 ευρώ η Ελένη Μενεγάκη στο αεροδρόμιο! Με look πάνω από 10.000 ευρώ η Ελένη Μενεγάκη στο αεροδρόμιο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Με look πάνω από 10.000 ευρώ η Ελένη Μενεγάκη στο αεροδρόμιο!

Με look πάνω από 10.000 ευρώ η Ελένη Μενεγάκη στο αεροδρόμιο!
Το μεσημέρι της Παρασκευής, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη έφυγε για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με σκοπό να αναχωρήσει απευθείας για το Παρίσι.
Πιο ανανεωμένη από ποτέ, η Ελένη αναστάτωσε θετικά με την εκρηκτική της παρουσία όλους όσοι βρίσκονταν στον αερολιμένα, ενώ δεν σταμάτησε να χαιρετά και να χαμογελά στον κόσμο που την πλησίαζε.

Με πολύ καλή διάθεση και αέρα αυθεντικής σταρ, η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να αφήσει πίσω τα τέσσερα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο, γιορτάζοντας τα Κούλουμα με τη... L'Oréal.
Η Ελένη έπρεπε να παρευρεθεί σε κάλεσμα της εταιρείας με την οποία διατηρεί συμβόλαιο, καθώς αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στις ελληνικές καμπάνιες της. 

Πολύ πιθανό η εκρηκτική παρουσιάστρια να ετοιμάζεται να κατακτήσει και τις παριζιάνικες αγορές, αφού, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι υπεύθυνοι στα κεντρικά της γαλλικής εταιρείας είναι απολύτως ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους.
Για την εμφάνιση της η παρουσιάστρια επέλεξε παλτό Prada 2.000 ευρώ, παντελόνι Replay 145 ευρώ, παπούτσια NAK 84,50 ευρώ και τσάντα Birkin Hermes που κοστίζει 8.100 ευρώ! Το look της ολοκλήρωσε με γυαλιά ηλίου Le Specs 105 ευρώ!
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό «YOU».
Epirusblog Gr
5 of 5
Με look πάνω από 10.000 ευρώ η Ελένη Μενεγάκη στο αεροδρόμιο!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4365769133930222439
Σχόλια
item