Αφού «καμαρώσατε» τους Τούρκους στο (Kırklareli) …Δείτε και τους δικούς μας στον Έβρο «Βίαια διάβαση του Ποταμού» από τα Κομάντο της 3ης Μ/Κ ΤΑΞ! (φώτο) Αφού «καμαρώσατε» τους Τούρκους στο (Kırklareli) …Δείτε και τους δικούς μας στον Έβρο «Βίαια διάβαση του Ποταμού» από τα Κομάντο της 3ης Μ/Κ ΤΑΞ! (φώτο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αφού «καμαρώσατε» τους Τούρκους στο (Kırklareli) …Δείτε και τους δικούς μας στον Έβρο «Βίαια διάβαση του Ποταμού» από τα Κομάντο της 3ης Μ/Κ ΤΑΞ! (φώτο)

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, από 06 έως 10 Ιουνίου 2016, διεξήχθη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων Βορείου Έβρου, εκπαίδευση σε αντικείμενα Πλωτών Μέσων και εκτελέστηκε   …
11
ΤΑΜΣ με αντικείμενο Μαζική και Βίαια Διάβαση του Ποταμού Έβρου με Άρματα , Οχήματα μεταφοράς προσωπικού ,ελαφρά τεθωρακισμένα οχήματα και δυνάμεις Πεζικού !
5-2
Να επισημανθεί οτι κατά την διάρκεια της Άσκησης υπήρχε και απεικόνιση εχθρικών πυρών κάνοντας ακόμη πιο ρεαλιστική την διάβαση του Ποταμού !
18
Να σημειωθεί οτι πρώτα κινήθηκαν Ειδικές Ομάδες που ασφάλισαν τον χώρο και δημιούργησαν προγεφύρωμα ώστε οι Φίλιες Δυνάμεις να διαβούν το Ποτάμι με ασφάλεια !
12
Οι Κινήσεις της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας είχαν μαζική κίνηση και απο πολλά σημεία ταυτόχρονα ,εκτός των γεφυρών έγιναν και διαβάσεις απο το Ποτάμι με την υποστήριξη φίλιων  Πυρών !
9
10-1
14
15
23
24
26
«Το Συγκρότημα Μηχανοκινήτου Λόχου κατά την βιαία διάβαση ποταμού», από το σύνολο των Μονάδων της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας.
http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Αφού «καμαρώσατε» τους Τούρκους στο (Kırklareli) …Δείτε και τους δικούς μας στον Έβρο «Βίαια διάβαση του Ποταμού» από τα Κομάντο της 3ης Μ/Κ ΤΑΞ! (φώτο)
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2758055466972227333
Σχόλια
item