Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux που ζήλευε τον Pitt! Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux που ζήλευε τον Pitt! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux που ζήλευε τον Pitt!

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux που ζήλευε τον Pitt!

Ο Justin Theroux και η Jennifer Aniston χώρισαν, γιατί ο Justin ζήλευε τον Brad Pitt, αλλά η Aniston δεν πάει για «repeat» με τον Brad. 

Αυτό το συμπέρασμα βγάζουμε από τα πρόσφατα δημοσιεύματα, κουτσομπολιό θα πείτε, αλλά και ποιος δεν λατρεύει το κουτσομπολιό;Τα άρθρα στον Τύπο (People, US Weekly και αλλού) επαναλαμβάνουν αυτά που διαβάσαμε και αρχικά, δηλαδή ότι η σχέση Jennifer- Justin εδώ και καιρό δεν πατούσε καλά στα πόδια της, ότι η Jennifer δεν σχεδιάζει να μείνει και πάλι μόνη καθώς πιστεύει στον έρωτα, ότι δεν είναι πιθανή μια επανάληψη της ιστορίας Jennifer- Brad. Όμως, κάποιος καλοπροαίρετος πληροφόρησε το US Weekly ότι η ζήλια έδωσε το τελικό χτύπημα στη σχέση Justin-Jennifer. Πώς; Απλά.


Η Jennifer είχε φυλάξει κάποια post-it που της είχε γράψει ο Brad, όταν οι δυο τους ήταν παντρεμένοι. Κάτι σαν «ραβασάκια», να πούμε: «Είσαι όμορφη απόψε», «Μου λείπεις, ήδη» έγραφε ο Brad Pitt. Κι ο Justin τα βρήκε!«Η Jennifer τον διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, αλλά ο Justin δεν τσίμπησε... Ο Justin είχε στιγμές ανασφάλειας σαν κι αυτήν» διαβεβαίωσε με τη σειρά της η πηγή.Την προηγούμενη εβδομάδα, οι πένες στο People προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τις προσδοκίες για «repeat» του Jennifer-Brad. 


Πηγή άλλη, αυτή τη φορά είπε: «Προσθέστε στο μείγμα έξι παιδιά, από την πλευρά του, και κάθε ένα από αυτά να έχει τις δικές του ουλές. 

Ξεχάστε το. Δεν πρόκειται να γίνει.» Και λίγο σκληρά, πρόσθεσε: «Χώρισαν, και το έκαναν γιατί είχαν σοβαρά θέματα. Δεν είναι χαζοί. Θυμούνται γιατί δεν πήγαινε».

Epirusblog Gr
5 of 5
Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux που ζήλευε τον Pitt!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5078827274703935431
Σχόλια
item