Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η hot φωτογράφηση και η παρουσίαση του My Style Rocks!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η hot φωτογράφηση και η παρουσίαση του My Style Rocks! | tlife.gr
Ξεχώρισε στο My Style Rocks, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει –όπως η Ραμόνα– ή να βγει δεύτερη –όπως η Τούνη. Όμως, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνει ήδη τηλεοπτικά guest (για δύο εβδομάδες ήταν στο ΕΔΩ στον ΣΚΑΙ) και όλα δείχνουν πως ήρθε για να μείνει.
«Πιστεύω πως είναι καλύτερα να έχεις ένα σοβαρό προφίλ και να μην υποκρίνεσαι, γιατί ο κόσμος θα καταλάβει ποιος είσαι αργά ή γρήγορα και αυτή η υποκρισία θα γυρίσει μπούμερανγκ», λέει για την επιλογή της να κρατήσει ήπιους τόνους στο My Style Rocks, αντίθετα με άλλες συμπαίκτριές της που έδειξαν ένα πιο έντονο προφίλ.»
Πιστεύω πως αυτές οι έντονες προσωπικότητες ταιριάζουν μόνο σε ριάλιτι, σε άλλα προγράμματα δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να συνεργαστεί εύκολα με τέτοιους χαρακτήρες. Έτσι, θεωρώ πως το δικό μου στιλ, ο χαρακτήρας μου, μπορεί πιο εύκολα να ταιριάξει σε άλλα τηλεοπτικά projects», λέει στο People και τον Πάνο Γεωργίου.
Είχες προτάσεις με το που τέλειωσε το παιχνίδι;
Έχω διάφορες προτάσεις, για φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις… Από την τηλεόραση είχα μία που δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Ακόμη το επεξεργάζομαι, έχω χρόνο. Είμαι άνθρωπος που δεν θα κάνει κάποια βιαστική κίνηση. Βάζω στόχους και προσπαθώ να τους πετύχω.
Δηλαδή, αν σου προτείνουν μια δουλειά που δεν θα σε εξελίξει, αλλά τα χρήματα είναι καλά, θα την αρνηθείς;
Κάνω κάποιες δουλειές που δεν έχουν εξέλιξη, αλλά τα χρήματα είναι καλά.
Στην τηλεόραση;
Δεν μπορείς να γίνεις εξαρχής παρουσιάστρια στο καλύτερο κανάλι. Πρέπει να ξεκινήσεις από κάπου, να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις. Σταδιακά να κερδίζεις εμπειρίες, να γίνεσαι καλύτερη και να εξελίσσεσαι συνεχώς.























Ιδανικά, σε πέντε χρόνια, πού θα ήθελες να ήσουν;
Θα μου άρεσε να παρουσιάζω εκπομπή. Μου αρέσουν οι πρωινές εκπομπές, καθημερινές ή του Σαββατοκύριακου.
Πέρα από το στιλ και τη γυναικεία ομορφιά…
Ναι. Ψυχαγωγία. Το στιλ ήταν μια αφορμή για να δικτυωθώ, να μπω στην τηλεόραση, να δείξω ποια είμαι. Το στιλ δεν με περιορίζει από το να κάνω περισσότερα. Απλά η ψυχαγωγία μού αρέσει περισσότερο.
Ο ΣΚΑΪ κάνει γενικά παραγωγές. Έχετε συζητήσει κάποιο project; Σου είχαν προτείνει να μπεις στο Survivor;
Όχι, και ευτυχώς. Δεν είναι καθόλου του στιλ μου, μου αρέσει η καλοπέραση, το φαγητό… Ακόμη δεν υπάρχει κάποιο ραντεβού, αλλά ξέρουν τις προθέσεις μου, δεν το κρύβω. Δεν τους το έχω πει ευθέως βέβαια, αλλά το έχω δείξει. Ωστόσο, είναι νωρίς ακόμη, γιατί οι συζητήσεις για τα νέα προγράμματα δεν έχουν ξεκινήσει.
Θα σε ενδιέφερε να μπεις κριτής ή να παρουσιάσεις το My Style Rocks;
Κριτής όχι τόσο. Δεν έχω μελετήσει τόσο πολύ, για να έχω άποψη. Η παρουσίαση θα με ενδιέφερε, ναι. Θα ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα, συνδυαστικά επειδή ήμουν στο πρώτο. Δεν θα ήταν ξένο προς τον τηλεθεατή. 
Νομίζω πως είναι πιο βατό και δεν χρειάζεται να αυτοσχεδιάσεις. Ξέρω τι έχουν περάσει και οι παίκτριες. Θα μου άρεσε, μακάρι να μου γίνει μια πρόταση.
epirusblog.gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η hot φωτογράφηση και η παρουσίαση του My Style Rocks!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6518383713024829115
item