Στη Eurovision με... κλαρίνο η Φουρέιρα

Στη Eurovision με... κλαρίνο η Φουρέιρα
Θα βάλει «Fuego» (σ.σ.: φωτιά!) στη σκηνή της Eurovision.
Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε χθες την πρώτη της συνέντευξη Τύπου ως εκπρόσωπος της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι στο τραγούδι που έγραψε ο Alex P. υπάρχει το στοιχείο του κλαρίνου, εκφράζοντας την πεποίθησή της ότι θα αρέσει στο κοινό. «Το κομμάτι έχει ηχογραφηθεί ήδη και θα κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουαρίου μαζί με το βιντεοκλίπ.

Πρόκειται για ένα δυναμικό τραγούδι, χορευτικό, μοντέρνο, με ποπ επιρροές και έθνικ στοιχεία, μεταξύ των οποίων είναι και το κλαρίνο. Θεωρώ ότι θα σας αρέσει πολύ» δήλωσε η εκρηκτική τραγουδίστρια, η οποία έφτασε στο Σπίτι της Κύπρου, όπου δόθηκε η συνέντευξη Τύπου, συνοδευόμενη από τον Γιώργο Αρσενάκο, CEO της δισκογραφικής εταιρίας της, της Panik Records.

Οπως είπε η ίδια, μια από τις αγαπημένες της συμμετοχές στη Eurovision ήταν το «Number One» με την Ελενα Παπαρίζου, η οποία έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα το 2005. Σε ερώτηση αν θα πάρει στοιχεία από την εν λόγω εμφάνιση της συναδέλφου της, η Φουρέιρα τόνισε ότι δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία σύγκρισης γιατί θα ήταν λάθος.
«Η Ελενα Παπαρίζου είναι μια σπουδαία καλλιτέχνιδα που έκλεψε τις εντυπώσεις το 2005 γιατί το άξιζε. Δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί της. Συζητάμε για κάτι που έγινε πριν από 13 χρόνια. Τα πράγματα στη Eurovision έχουν αλλάξει πολύ από τότε. Πηγαίνω για την εμπειρία και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» ανέφερε.
epirusblog.gr
5 of 5
Στη Eurovision με... κλαρίνο η Φουρέιρα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 503737367352114251
item