Κατερίνα Καινούργιου: Βραδιές ξεφαντώματος με την κολλητή της Κατερίνα Καινούργιου: Βραδιές ξεφαντώματος με την κολλητή της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: Βραδιές ξεφαντώματος με την κολλητή της

Κατερίνα Καινούργιου: Βραδιές ξεφαντώματος με την κολλητή της | tlife.gr
Η μία μελαχρινή και η άλλη ξανθιά. Και οι δύο όμως πολύ εντυπωσιακές και στιλάτες. 
Η Κατερίνα Καινούργιου και η Χριστίνα Στεφανίδη κερδίζουν πάνω τους τα βλέμματα αλλά και τα φωτογραφικά φλας. Οι δύο φίλες έχουν γίνει αχώριστες και δεν σταματούν να κάνουν μαζί νυχτοπερπατήματα.
Τα δύο ελεύθερα και ωραία κορίτσια ντύθηκαν, στολίστηκαν και βγήκαν και αυτή τη φορά μαζί. Η παρουσιάστρια του Epsilon και το μοντέλο επέλεξαν total black look για την βραδινή τους έξοδο. 
Ο φακός τις εντόπισε στο μαγαζί όπου τραγουδούν οι Mελisses και η Τάμτα, και τις απαθανάτισε να παίρνουν πόζες μπροστά στο stage. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγουν το συγκεκριμένο σχήμα για να διασκεδάσουν.
Η οικοδέσποινα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» αγαπά τις βραδινές εξορμήσεις. Όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν και δεν έχει πρωινό ξύπνημα φροντίζει να ξενυχτάει σε αγαπημένα στέκια. Έχει επισκεφτεί τα περισσότερα από τα νυχτερινά σχήματα της σεζόν

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Βραδιές ξεφαντώματος με την κολλητή της
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3221620120414648529
Σχόλια
item