Γιάννενα: Η αναδιοργάνωση έχει και ανταπόκριση Γιάννενα: Η αναδιοργάνωση έχει και ανταπόκριση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η αναδιοργάνωση έχει και ανταπόκριση

Γιάννενα: Η αναδιοργάνωση έχει και ανταπόκριση
Εξαιρετική ανταπόκριση σε αγωνιστικό επίπεδο σε όλα του τα τμήματα έχει η προσπάθεια αναδιοργάνωσης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων.
Αυτό καταδείχθηκε το 2017 και από την προσέλκυση νέων αθλητών που εξέδωσαν αθλητικά δελτία στον Όμιλο, με εξαιρετικές προοπτικές στις αγωνιστικές κατηγορίες.
Την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ομίλου στην οποία παρουσιάστηκαν οι επιτυχίες των μελών και των πληρωμάτων του Ομίλου σε αγώνες ανοιχτής θάλασσας, έγιναν οι σχετικές βραβεύσεις και οριοθετήθηκαν οι στόχοι για το 2018. 
Με θετική σκέψη αντιμετωπίζεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο η αναδιοργάνωση σε επίπεδο ομοσπονδίας, για την σύσταση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, στην οποία εντάσσεται πλέον ο Όμιλος των Ιωαννίνων.
Για το 2018 θα πραγματοποιηθούν τρεις σειρές μαθημάτων ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας, ένας διασυλλογικός αγώνας στην Παμβώτιδα και δύο αγώνες ανοιχτής θάλασσας.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Η αναδιοργάνωση έχει και ανταπόκριση
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2693619954052498723
Σχόλια
item