Γιάννενα: Αυξάνεται η ανησυχία για τις κλοπές Γιάννενα: Αυξάνεται η ανησυχία για τις κλοπές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Αυξάνεται η ανησυχία για τις κλοπές

Γιάννενα: Αυξάνεται η ανησυχία για τις κλοπές
Εντείνεται η ανησυχία στους λιγοστούς κατοίκους του Ανατολικού Ζαγορίου έπειτα από ένα τετραήμερο συνεχόμενων κρουσμάτων κλοπών και διαρρήξεων από αγνώστους.
Η αρχή έγινε από την Πέτρα, όπου ανοίχθηκαν αρκετές κατοικίες και η συνέχεια δόθηκε στη Δόλιανη, στη Λεπτοκαρυά και το βράδυ της Πέμπτης στους Μηλιωτάδες. 
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Πέμπτης ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στην περιοχή βρέθηκαν μία ανάσα από τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών, χωρίς αυτό να καταστεί εφικτό. Άφησαν πάντως πίσω τους ένα μοτοποδήλατο, το οποίο χρησιμοποίησαν πιθανότατα για τις μετακινήσεις τους τις τελευταίες ημέρες. 
Η αναζήτηση στην περιοχή συνεχίζεται, με τον Δήμαρχο Ζαγορίου Β. Σπύρου να τονίζει πως υπάρχει έκδηλη ανησυχία μεταξύ των κατοίκων, γιατί κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για τι άτομα πρόκειται, ειδικά με τη συγκεκριμένη μορφή των κλοπών και διαρρήξεων που αναφέρονται κυρίως σε τρόφιμα και άλλα οικιακά είδη.
«Η θρασύτητα είναι το χαρακτηριστικό που έχει προβληματίσει τους κατοίκους και προς αυτή την κατεύθυνση επιζητούν και αυτοί το συντομότερο δυνατό την οριστική λύση. Θα πρέπει όμως και οι ίδιοι να βοηθήσουν τις αρχές ειδικά εάν εντοπίζουν ύποπτες κινήσεις και γι’ αυτό θα πρέπει να είναι περισσότερο παρατηρητικοί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σπύρου.
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ele.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Αυξάνεται η ανησυχία για τις κλοπές
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7756066803135554168
Σχόλια
item