Πώς να «συνεφέρεις» τη σχέση σου μετά από έναν καβγά

Πώς να «συνεφέρεις» τη σχέση σου μετά από έναν καβγά

Ποιος είπε ότι οι σχέσεις είναι εύκολες; Οι διαφωνίες είναι μέσα στη ζωή, σε κάθε είδος σχέσης και μάλιστα είναι (στις ήπιες μορφές τους) σημάδι υγείας- δεν μπορείς να συμφωνείς ποτέ σε όλα με κάποιον και αν συμβαίνει αυτό, μάλλον ο ένας από τους δύο καταπιέζεται. 

Ωστόσο, οι μεγάλοι καβγάδες θέλουν ειδική μεταχείριση: το να συνεφέρεις τη σχέση σου είναι μια δύσκολη "τέχνη" και θέλει σωστούς χειρισμούς. Διάβασε παρακάτω, τρεις συμβουλές για να το πετύχεις.

Πάρε απόσταση


Μερικά λεπτά, λίγες ώρες, όσο χρειαστείτε. Πάρε το χρόνο σου για να ηρεμήσεις και να ανατρέξεις με ψυχραιμία στα όσα είπατε. Αξιολόγησε τα δικά του επιχειρήματα- το πιθανότερο είναι ότι δεν έχει σε όλα άδικο, όπως νόμιζες. 



Κάνε μια παύση

Σίγουρα, υπάρχουν ζητήματα προς επίλυση, αλλά μην αφήσεις τον καβγά να σας χαλάσει τυχόν σχέδια που ήδη είχατε μέσα στη μέσα. Συμφωνήστε να το αναβάλλετε για το ίδιο βράδυ- ή το επόμενο πρωί- και ίσως μέχρι τότε να αλλάξει η οπτική αλλά και η διάθεσή σας πάνω στο ζήτημα. 

Χρησιμοποίησε ένα δικό σας inside joke 

Συχνά, το πιο δύσκολο σημείο ενός καβγά είναι το να δώσεις τόπο στην οργή και να μιλήσεις ξανά για τα καθημερινά ζητήματα. Πες ένα δικό σας αστείο που σας κάνει πάντα να γελάτε- είναι ο καλύτερος καταλύτης σε μια τέτοια κατάσταση. 
epirusblog.gr
5 of 5
Πώς να «συνεφέρεις» τη σχέση σου μετά από έναν καβγά
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6005874024712397790
item