Γιάννενα: Στο Δημαρχείο η Πρέσβης της Μ. Βρετανίας Γιάννενα: Στο Δημαρχείο η Πρέσβης της Μ. Βρετανίας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στο Δημαρχείο η Πρέσβης της Μ. Βρετανίας

Γιάννενα: Στο Δημαρχείο η Πρέσβης της Μ. Βρετανίας
Το Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, συνάντησε σήμερα η πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Αθήνα, Κέιτ Σμιθ, η οποία εξήρε τη μεθοδική δουλειά που κάνει ο Δήμος στο πλαίσιο της διπλωματίας των πόλεων, κάτι που οδήγησε και την ίδια να προγραμματίσει την επίσκεψή της στα Γιάννινα, όπως είπε.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που ήταν η πρώτη ουσιαστική επαφή μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, τέθηκε μια σειρά θεμάτων στα οποία μπορεί να αναπτυχθεί μια γόνιμη συνεργασία, όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η επιχειρηματικότητα και η παιδεία.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει συνέχεια στην επικοινωνία που ξεκίνησε με την επίσκεψη της κυρίας Σμιθ στην πόλη μας με τις πρώτες προτάσεις που συζητήθηκαν να είναι η αδελφοποίηση του Δήμου Ιωαννιτών με κάποιον Δήμο της Μ. Βρετανίας καθώς και η επαφή με αεροπορικές εταιρίες και τουριστικούς πράκτορες οι οποίοι έχουν ήδη εκδηλώσει ένα πρώτο ενδιαφέρον για την περιοχή μας.
Η συνάντηση έκλεισε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.
epirusonline.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Στο Δημαρχείο η Πρέσβης της Μ. Βρετανίας
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 6297266470208630345
Σχόλια
item