Σάκης Ρουβάς: Η γυναίκα που του έριξε την πρώτη χυλόπιτα Σάκης Ρουβάς: Η γυναίκα που του έριξε την πρώτη χυλόπιτα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάκης Ρουβάς: Η γυναίκα που του έριξε την πρώτη χυλόπιτα

Σάκης Ρουβάς: Η γυναίκα που του έριξε την πρώτη χυλόπιτα | tlife.gr
Ο Σάκης Ρουβάς αποτελεί τον «απόλυτο έρωτα» για αμέτρητες γυναίκες. Οι «ρουβίτσες» δεν σταματούν να εκδηλώνουν τον θαυμασμό τους για τον κορυφαίο Έλληνα σταρ και φυσικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου  συντονίστηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό Ρυθμό για να τον απολαύσουν.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αφιέρωσε την ημέρα των ερωτευμένων όχι μόνο στη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη αλλά και στις θαυμάστριες αλλά και τους θαυμαστές του.
Ανάμεσα σε άλλα, ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε και την πρώτη χυλόπιτα που έφαγε στη ζωή του. Ο ίδιος παραδέχτηκε, όσο και δύσκολο να είναι να το πιστέψει κανείς, ότι έχει φάει αρκετές απορρίψεις όλα αυτά τα χρόνια αλλά αυτή που τον πόνεσε πιο πολύ ήταν στο δημοτικό! Όταν ήταν ακόμα στην Κέρκυρα του άρεσε ένα κορίτσι και ήθελε, όπως περιγράφει, να την συνοδεύσει στο σχολείο. «Εκείνη δεν ήθελε μάλλον», είπε γελώντας.
Η συνέντευξη αυτή του Σάκη έγινε λιγες μέρες μετά τα γυρίσματα του νέου του video clip για το τραγούδι «Εγώ στα έλεγα» που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό αλλά και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.
Κι ενώ ετοιμάζεται για ένα ακόμα εκρηκτικό διήμερο στην Αθήνα, οι θαυμαστές του στην Κύπρο τον περιμένουν με αγωνία.
Το ταξίδι στην Κύπρο
Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση του Σάκη Ρουβά θα πραγματοποιηθεί, στις 18 Φεβρουαρίου, στο Colosseo. Οι Κύπριοι θα γιορτάσουν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς με ένα εκρηκτικό live party από αυτά που μόνο εκείνος ξέρει να κάνει!
Η άφιξή του στο νησί θα γίνει σε μία πολύ έντονη περίοδο αφού θα είναι σε εξέλιξη οι Προεδρικές εκλογές της Κύπρου. Αυτός είναι και ο λόγος που η Περέλαση Καρναβαλιών ίσως μεταφερθεί πιο νωρίς αλλά το επίσημο κλείσιμο  της Αποκριάς θα γίνει με το μοναδικό live περφορμανψε του Σάκη. Θα έχει ερμηνεύσει τις μεγαλές επιτυχίες του καθώς και το νέο του τραγούδι «Εγώ στα έλεγα».
Η ολοκλήρωση των εμφανίσεων στην Αθήνα
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι εμφανίσεις του στην Αθήνα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο Estate. Μαζί του η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Το πρόγραμμα αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος Φεβρουαρίου έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στην αθηναϊκή νύχτα.
Epirusblog Gr
5 of 5
Σάκης Ρουβάς: Η γυναίκα που του έριξε την πρώτη χυλόπιτα
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4206824031955505999
Σχόλια
item