Γιάννενα: Τοπικά Φαινόμενα... Γιάννενα: Τοπικά Φαινόμενα... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Τοπικά Φαινόμενα...

Γιάννενα: Τοπικά Φαινόμενα...

Εικόνες καταστροφής, όπου και να κοιτάξει κανείς στην πόλη, σε σημεία μάλιστα ιδαίτερου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Η πόλη χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή που πραγματικά να ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα στην πόλη, που θα είναι κάθε μέρα στο δρόμο, που θα δίνει λύσεις με γνώμονα τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, που θα αξιοποιεί το σύνολο των αμειβομένων υπαλλήλων της και θα ελέγχει αν κάνουν τη εργασία που τους έχει ανατεθεί.(Ας μην αναφερθούμε καλύτερα στον τρόπο που κάποιοι υπάλληλοι καθαριότητας, ας πούμε, περνούν τις λίγες ώρες  της δουλειάς τους.


Το αποτέλεσμα φυσικά φαίνεται στη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας με τα σκουπίδια να είναι εκεί που ήταν και τις προηγούμενες ημέρες. 

Ας το καταλάβουν ότι δεν κάνουν χάρη σε κάποιον, ούτε πληρώνονται από έναν απρόσωπο φορέα, από τους φόρους των συμπολιτών τους πληρώνονται).    

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας…


Κάδοι ξεβιδωμένοι, παρατημένοι σε διάφορα σημεία: στο πάρκο Κατσάρη, στον παραλίμνιο, στο παλιό Πολυκλαδικό, προχθές στο Γιαννιώτικο σαλόνι, στη Δωδώνης κτλ. Κανένας σεβασμός στα χρήματα του φορολογούμενου δημότη 
 Η περίφραξη της παιδικής χαράς του πάρκου Κατσάρη που κάθε  
μέρα διαλύεται όλο και περισσότερο. Και μιλάμε για... παιδική χαρά που πρέπει να λειτουργεί με βάση συγκεκριμένες διατάξεις, με ωράρια κτλ. 

Δύο ακόμη μοντέρνα γλυπτά σε σημείο ώστε να τα βλέπουν όλοι οι επικέπτες της πόλης μας...
Κορυφαίο! Δε φτάνει που η πλατεία Μαβίλη είναι δίπλα και θα μπορούσε όποιος θέλει να αφήσει το ποδήλάτό του εκεί, έστησαν τα σταντ στον χώρο πάρκινγκ των αυτοκινήτων. Αποτέλεσμα: αυτό που βλέπετε. Ούτε ανέκδοτο...
Το επάνω μέρος φωτιστικού της λίμνης... τι να σχολιάσει κανείς...

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Τοπικά Φαινόμενα...
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 6353415329597626053
Σχόλια
item