Κολυμπούν για την Κιβωτό Κολυμπούν για την Κιβωτό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κολυμπούν για την Κιβωτό

Κολυμπούν για την Κιβωτό
Τέσσερις πρώην παίκτες του «Nomads» παίρνουν μέρος σε εκδήλωση αλληλεγγύης στον Βόλο
Μετά τις απέραντες θάλασσες των Φιλιππίνων, τέσσερις πρώην παίκτες του «Nomads» θα κολυμπήσουν στον μικρό χώρο ενός κολυμβητηρίου, αλλά για έναν πολύ μεγάλο σκοπό: να ενισχύσουν την «Κιβωτό του Κόσμου». 
Η νικήτρια του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 Αποστολία Ζώη, ο Λευτέρης Παρασκευάς, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Κωνσταντίνος Οροκλός θα συμμετάσχουν στην αθλητική εκδήλωση αλληλεγγύης «Κολυμπώ για τους άλλους», που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στην πισίνα «Ιάσονας Ζηργάνος» του δημοτικού κολυμβητηρίου Βόλου.

Τα έσοδα των συμμετοχών θα διατεθούν για τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου», που λειτουργεί στο Διμήνι. Η δράση θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα και θα έχει dj, μπουφέ και κλήρωση δώρων για τους συμμετέχοντες. 
Τα ηνία της διοργάνωσης έχει ο Λευτέρης Παρασκευάς, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το «Nomads» και ο οποίος, εκτός από κομμωτής στον Βόλο, είναι επίσης αθλητής υπεραποστάσεων.
Κοινωνικά μηνύματα
Ο ίδιος, μάλιστα, εμπνεύστηκε την εν λόγω φιλανθρωπική δραστηριότητα ζητώντας από τους πρώην συμπαίκτες του να συνδράμουν.

«Είναι ένα αθλητικό γεγονός με κοινωνικά μηνύματα, δεν έχει ανταγωνισμό, ποιος θα βγει πρώτος, δεύτερος ή τρίτος, γιατί όλοι έρχονται να κολυμπήσουν με σκοπό να βοηθήσουν τους άλλους, την “Κιβωτό”, και αυτό είναι το πιο σημαντικό» ανέφερε σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Βολιώτης πρώην διαγωνιζόμενος στους «Nomads», ο οποίος έχει δείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν την ευαισθησία του σε κοινωνικά ζητήματα.

Το κόστος συμμετοχής για τους ενήλικες είναι 10 ευρώ και για τα παιδιά πέντε ευρώ. Οσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στα αγωνίσματα κολύμβησης θα πρέπει να συμπληρώσουν τη δήλωση με τα απαραίτητα στοιχεία στην ιστοσελίδα του αγώνα: www.kolimpo.gr.
Epirusblog Gr
5 of 5
Κολυμπούν για την Κιβωτό
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8412019839973248580
Σχόλια
item