Γιάννενα: Κοπή πίτας για τον ΑΓΣΙ Γιάννενα: Κοπή πίτας για τον ΑΓΣΙ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Κοπή πίτας για τον ΑΓΣΙ

Γιάννενα: Κοπή πίτας για τον ΑΓΣΙ
Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην ΦΗΓΟ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων η μπασκετική οικογένεια του ΑΓΣΙ έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της. 
Στην εκδήλωση στην οποία βραβεύτηκαν οι ομάδες που πρωταγωνίστησαν την περυσινή χρονιά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, έδωσαν το «παρών» ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Μανταλόβας και Γιάννης Λιόντος, καθώς βεβαίως και εκατοντάδες γονείς με τα παιδιά τους, μέλη των πολυπληθών ακαδημιών του συλλόγου μας.
Ο Πρόεδρος του ΑΓΣΙ Ηλίας Βαρλαμίτης στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους γονείς, τα παιδιά και τους προπονητές για την προσπάθεια που κάνουν και έκανε μια απαρίθμηση των επιτυχιών του Συλλόγου, σε όλα τα τμήματά του (μπάσκετ, βόλεϊ, στίβος).
Στην εκδήλωση παρέστησαν οι προπονητές και τα μέλη της διοίκησης του ΑΓΣΙ και βραβεύτηκαν η περυσινή ομάδα του ΑΓΣΙ Β’ για την άνοδό της στη Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ ως πρωταθλήτρια, η ομάδα ΜΙΝΙ 2003 ως πρωταθλητές ΕΣΚΑΒΔΕ και η ομάδα ΜΙΝΙ 2004 ως φιναλίστ της ΕΣΚΑΒΔΕ.
vimanews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Κοπή πίτας για τον ΑΓΣΙ
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7322749458335451336
Σχόλια
item