Γιάννενα: Καλοκαίρι με ενισχυμένη την υπηρεσία καθαριότητας Γιάννενα: Καλοκαίρι με ενισχυμένη την υπηρεσία καθαριότητας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Καλοκαίρι με ενισχυμένη την υπηρεσία καθαριότητας

 Γιάννενα: Καλοκαίρι με ενισχυμένη την υπηρεσία καθαριότητας
Με εργατικό και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό πρόκειται να ενισχυθεί ο δήμος Ιωαννιτών από την άνοιξη, μετά την αποστολή προς το Εθνικό Τυπογραφείο της πολυαναμενόμενης προκήρυξης του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση 8.166 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων και νομικά πρόσωπα, ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου.

Ο δήμος Ιωαννιτών, σύμφωνα με την καταγραφή και ιεράρχηση των αναγκών του, που έγινε τα προηγούμενο διάστημα, πρόκειται να προσλάβει 47 μόνιμους υπαλλήλους, με την πλειοψηφία αυτών να κατευθύνονται στην υπηρεσία καθαριότητας, όπου υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις.

Συγκεκριμένα, η πρόσκληση για τον δήμο Ιωαννιτών αφορά σε 33 εργάτες καθαριότητας (ΔΕ και ΥΕ), δύο ηλεκτρολόγους, έξι οδηγούς, ένα ηλεκτροτεχνίτη, έναν μηχανοτεχνίτη, τρεις χειριστές μηχανημάτων έργων και έναν τεχνίτη φανοποιίας και βαφής αυτοκινήτων.

Αντίστοιχες ειδικότητες πρόκειται να προσλάβουν και οι υπόλοιποι δήμοι του νομού Ιωαννινων. Οι θέσεις που προκηρύσσονται για τον δήμο Βορείων Τζουμέρκων είναι τέσσερις, για τον δήμο Ζαγορίου επτά, για τον δήμο Ζίτσας δύο, για τον δήμο Κόνιτσας πέντε, για τον δήμο Μετσόβου τέσσερις και για τον δήμο Πωγωνίου τρεις.

Η δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ αναμένεται να γίνει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η πρόσκληση για αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και αποστολής των δικαιολογητικών αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου, οπότε οι νέοι εργαζόμενοι των δήμων θα αναλάβουν καθήκοντα από τον Απρίλιο και μετά.

 agon.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
 
Γιάννενα: Καλοκαίρι με ενισχυμένη την υπηρεσία καθαριότητας
Epirusblog Gr
5 of 5
 
Ιωάννινα 8333633053717309059
Σχόλια
item