Γιατί τους ενοχλεί η Ελληνική σκέψη; (Βίντεο)

Γιατί τους ενοχλεί η Ελληνική σκέψη; (Βίντεο)
Είναι αρκετοί εκείνοι που δεν αντέχουν να ακούνε την λέξη Έλληνας, είτε αυτοί οι άνθρωποι είναι απλοί πολίτες, είτε πολιτικοί. 

Βέβαια οι παγκόσμιοι εξουσιαστές δεν έχουν πρόβλημα μόνο με εμάς τους Έλληνες που γεννηθήκαμε στην Ελλάδα αλλά έχουν πρόβλημα με όλους τους ανθρώπους οι οποίοι ζούνε με τον τρόπο των Ελλήνων ακόμα και αν δεν γεννήθηκαν Έλληνες.

Φυσικά είναι πολύ σημαντικό να γίνει αντιληπτό ότι όλοι οι άνθρωποι είναι θύματα και όχι μόνο οι Έλληνες!

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω ο δημοσιογράφος ρωτάει τον δάσκαλο της Τορά το εξής:

Γιατί η Εβραϊκή νοοτροπία δεν μπορεί να συνυπάρξει με την Ελληνική;

Σε αυτή την ερώτηση ο δάσκαλος της Τορά απάντησε ξεκάθαρα ότι οι Έλληνες έχουν το κακό συνήθειο να μεταδίδουν την νοοτροπία τους και την γνώση τους οπότε αυτό δεν μπορεί να είναι αποδεκτό. 

Η νοοτροπία των Ελλήνων βασίζεται στο πάθος για την ελευθερία, στην τάση που έχουν να μεταδίδουν σε όλους όσα ξέρουν όπως είπε ο δάσκαλος της Τορά και στο φιλότιμο! 

Τον Ελληνικό τρόπο σκέψης δεν τον θέλουν ορισμένοι και για αυτό δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη μεταξύ Ελλήνων και Εβραίων.



Όπως είναι ξεκάθαρο και κατανοητό, το παραπάνω άρθρο δεν είναι εναντίον συγκεκριμένης φυλετικής ομάδας και υπέρ κάποιας άλλης αλλά δείχνει την σύγκρουση δύο εντελώς αντίθετων τρόπων ζωής. 
epirusblog.gr
5 of 5
Γιατί τους ενοχλεί η Ελληνική σκέψη; (Βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3204097429955750379
item