Ιλένια Ουίλιαμς: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους γονείς της! Ιλένια Ουίλιαμς: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους γονείς της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιλένια Ουίλιαμς: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους γονείς της!

Ιλένια Ουίλιαμς: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους γονείς της! | tlife.gr
Με τον σύντροφό της Δημήτρη Ουγγαρέζο, τους φίλους της, αλλά και τους γονείς της γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της η Ιλένια Ουίλιαμς.
Η νεαρή παρουσιάστρια που ζει πια στο ίδιο σπίτι με τον σύντροφό της γιόρτασε τα γενέθλιά της στο εστιατόριο Barbarossa στο Χαλάνδρι και έκανε ένα μεγάλο πάρτυ για τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Φυσικά, από κοντά της δεν έλειψαν οι γονείς της Ρόμπερτ Ουίλιαμς και Αμαλία Δημητριάδη που είναι πάντα στο πλευρό της και την στηρίζουν σε όλα. Οι δυο τους μάλιστα, έχουν γνωρίσει και τον αγαπημένο της κόρης τους και έχουν πολύ καλές σχέσεις μαζί του. 
Όπως έχει αποκαλύψει άλλωστε, και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η σχέση του με την Ιλένια έχει στηριχθεί σε γερές βάσεις και το ζευγάρι είναι full in love.
Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι στα γενέθλια της Ιλένιας, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μην την αφήνει λεπτό από κοντά του…


Epirusblog Gr
5 of 5
Ιλένια Ουίλιαμς: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους γονείς της!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5931744791164359758
Σχόλια
item