Πρέβεζα: Σταθερή αξία για κούλουμα στην Πρέβεζα το «Σαϊτάν Παζάρ»

Πρέβεζα: Σταθερή αξία για κούλουμα στην Πρέβεζα το «Σαϊτάν Παζάρ»

Με κεντρικό σημείο το καφενείο του Στάθη, το «Σαϊτάν Παζάρ» αποτέλεσε και φέτος το σημείο αναφοράς χιλιάδων συμπολιτών και επισκεπτών που πέρασαν από εκεί για τα κούλουμα της Καθαρής Δευτέρας.

Η μέρα ξεκίνησε με ένα ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα από  το συγκρότημα  «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» που συμμετείχε εθελοντικά και διασκέδασε όσους παραβρέθηκαν. Τη μουσική εκδήλωση είχε αναλάβει ο πολιτιστικός σύλλογος ΛΥΡΑΥΛΟΣ της Πρέβεζας που διοργανώνει και τη «Λευκή Νύχτα στην Πρέβεζα» .


Από το καφενείο του Στάθη πέρασαν άπαντες. Ήταν εκεί και ο αειθαλής κουρέας του Σαϊτάν Παζάρ Τιμολέων Βέσκας που αποτελεί την ψυχή του γραφικού στενού της Πρέβεζας. Διακρίνεται στην κάτω φωτό με τον προεδρο του συλλογου ΛΥΡΑΥΛΟΣ  Δημήτρη Λούπα, τη γνωστή δημοσιογράφο Μάγδα Τσέγκου και τη σύζυγό του Λόλα.


Στο στέκι του Στάθη βρέθηκαν και διασκέδασαν επίσης ο Βουλευτής της ΝΔ Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης.


Μουσικά συγκροτήματα για όλα τα γούστα  υπήρχαν και σε άλλα καταστήματα εστίασης του κέντρου και δημιούργησαν μια γιορταστική και γλεντζέδικη ατμόσφαιρα σε όσους είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια υπέροχη Καθαρή Δευτέρα.












http://prevezaposto.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σταθερή αξία για κούλουμα στην Πρέβεζα το «Σαϊτάν Παζάρ»
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8345244051713861856
item