Τάμτα: Η αλήθεια για την σχέση της με τον Πάρι Κασιδόκωστα! Τάμτα: Η αλήθεια για την σχέση της με τον Πάρι Κασιδόκωστα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τάμτα: Η αλήθεια για την σχέση της με τον Πάρι Κασιδόκωστα!

                               Τάμτα: Η αλήθεια για την σχέση της με τον Πάρι Κασιδόκωστα!
Απαντήσεις σε όσα γράφονται και λέγονται για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα έδωσε η Τάμτα.
Μιλώντας στην εφημερίδας Real Life, η τραγουδίστρια αποκάλυψε αν είναι έγκυος και αν σκοπεύει να παντρευτεί τον αγαπημένο της.
"Είμαι καιρό στον χώρο και κατανοώ το ότι τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σε δημόσια πρόσωπα. Μαθαίνω κι εγώ διάφορα από όλα αυτά που γράφονται, αλλά σου απαντώ πως δεν ισχύει τίποτα από αυτά που προανέφερες. 
Ούτε συγκατοικώ, ούτε παντρεύομαι. Προτιμώ να μην μιλώ για τα προσωπικά μου και να υπάρχω στον χώρο μόνο μέσα από τα επαγγελματικά μου", είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα η ίδια εξομολογήθηκε: "Είμαι πολύ καλά. Είμαι ευτυχισμένη και θα ήμουν αχάριστη να πω κάτι άλλο, μιας και πηγαίνουν όλα εξαιρετικά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 
Τον καιρό αυτό έχω ρίξει όλο το βάρος μου στο «Cabaret» και -για να αστειευτούμε και λίγο- δεν έχω βγάλει το μαύρο κολάν του ρόλου από πάνω μου! Δεν θα ξαναβγάλω ποτέ μαύρο κολάν στη ζωή μου (σ.σ: γελάει) Ποτέ ξανά όμως!".
Epirusblog Gr
5 of 5
                               
Τάμτα: Η αλήθεια για την σχέση της με τον Πάρι Κασιδόκωστα!
Epirusblog Gr
5 of 5
                               
show biz 7971901777055061411
Σχόλια
item