Κατερίνα Στικούδη: Σε ρόλο έκπληξη στη νέα ταινία του Μαρκίδη Κατερίνα Στικούδη: Σε ρόλο έκπληξη στη νέα ταινία του Μαρκίδη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Στικούδη: Σε ρόλο έκπληξη στη νέα ταινία του Μαρκίδη

Κατερίνα Στικούδη: Σε ρόλο έκπληξη στη νέα ταινία του Μαρκίδη | tlife.gr

Ντυμένη στα λευκά εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης η Κατερίνα Στικούδη. Η αγαπημένη celebrity δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Στράτου Μαρκίδη στην οποία έχει ρόλο έκπληξη. 

Μαζι με τους υπόλοιπους συντελεστές του “Μαζί τα φάγαμε” έδωσε το παρών σε κινηματογράφο της πλατείας Μπουρναζίου.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νέας σπαρταριστής κωμωδίας του γνωστού σκηνοθέτη βλέπουμε τους: Κώστας Αποστολάκης, Μπέσυ Μάλφα, Σωτήρης Καλυβάτσης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κώστας Ευρυπιώτης.
To story της ταινίας
Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμος και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα. 
Η γυναίκα του Γκέλλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογενείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο.. 
Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά. Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη τη στιγμή αναλαμβάνει με διάφορα γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Στικούδη: Σε ρόλο έκπληξη στη νέα ταινία του Μαρκίδη
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7446921057978498196
Σχόλια
item