Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει πιο σέξι από ποτέ και δηλώνει: «Τα έχω κάνει όλα για έναν άντρα» Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει πιο σέξι από ποτέ και δηλώνει: «Τα έχω κάνει όλα για έναν άντρα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει πιο σέξι από ποτέ και δηλώνει: «Τα έχω κάνει όλα για έναν άντρα»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει πιο σέξι από ποτέ και δηλώνει: «Τα έχω κάνει όλα για έναν άντρα» | tlife.gr
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πόζαρε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού DownTown με σέξι διάθεση και καλοκαιρινό look! 
Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ φωτογραφήθηκε για τις σελίδες του περιοδικού τη στιγμή που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην τηλεοπτική της πορεία με το «ΕΔΩ Survivor».
Την σέξι φωτογράφιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου, σε mood Σθρωιωορ, συνοδεύει και μία αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε ανοιχτά και για την προσωπική της ζωή.
«Τα έχω κάνει όλα για έναν άντρα. Έχω κλάψει, έχω πιέσει..», αποκάλυψε. Και συμπλήρωσε: «Έχω κουραστεί να ακούω αυτό το κλισέ ότι φοβούνται οι άντρες. Τι φοβούνται; Μην τους φάω;».
Η σέξι Ντορέττα Παπαδημητρίου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Κοσμά Κουμιανού.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια χάρηκε ιδιαίτερα τη φωτογράφιση και μάλιστα μοιράστηκε δύο λήψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους λίγο πριν την κυκλοφορία το περιοδικού.


Epirusblog Gr
5 of 5
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει πιο σέξι από ποτέ και δηλώνει: «Τα έχω κάνει όλα για έναν άντρα»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5917780115078329447
Σχόλια
item