Η “καυτή” Δήμητρα Ματσούκα και το “τρολάρισμα”: “Θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα σε όποιον δημοσιεύει μη σέξι φωτογραφία μου” Η “καυτή” Δήμητρα Ματσούκα και το “τρολάρισμα”: “Θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα σε όποιον δημοσιεύει μη σέξι φωτογραφία μου” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η “καυτή” Δήμητρα Ματσούκα και το “τρολάρισμα”: “Θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα σε όποιον δημοσιεύει μη σέξι φωτογραφία μου”

Η “καυτή” Δήμητρα Ματσούκα και το “τρολάρισμα”: “Θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα σε όποιον δημοσιεύει μη σέξι φωτογραφία μου” | tlife.gr
Σέξι, αποκαλυπτική και με μια διάθεση για “τρολάρισμα”, η Δήμητρα Ματσούκα μιλά για τη ζωή της, την σέξι πλευρά της και αποκαλύπτει την πιο ξεχωριστή πλευρά του εαυτού της.
Μετά την επιτυχία της στη Θεσσαλονίκη, η γνωστή ηθοποιός έρχεται στην Αθήνα με τον Σταύρο Ζαλμά και την παράσταση “Μια ξεχωριστή μέρα” και ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις.
Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Down Town, όμως, η σέξι ηθοποιός αποκηρύσσει την εικόνα του sex symbol και αποκαλύπτει με μια δόση χιούμορ: “Προτίθεμαι να κάνω και ασφαλιστικά μέτρα σε όποιον δημοσιεύσει μη sexy φωτογραφία μου χωρίς την έγκρισή μου”.
Ενώ, για τον έρωτα αποκαλύπτει: “Εγώ, όταν είμαι ερωτευμένη, όλα ρομαντικά τα βλέπω. Ακόμα και τη σιωπή ή μια απρόσμενη αγκαλιά”.
Όσο για το μεγάλο της όνειρο, αποκαλύπτει: “Θέλω έναν χρυσό φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών. Το λέω χρόνια και θα το λέω μέχρι τελευταίας μου πνοής”.
Epirusblog Gr
5 of 5
Η “καυτή” Δήμητρα Ματσούκα και το “τρολάρισμα”: “Θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα σε όποιον δημοσιεύει μη σέξι φωτογραφία μου”
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6346502125666502689
Σχόλια
item