Υβόννη Μπόσνιακ: Η πρόταση γάμου, η κόρη της και το ενδεχόμενο να ράψει το νυφικό της! Υβόννη Μπόσνιακ: Η πρόταση γάμου, η κόρη της και το ενδεχόμενο να ράψει το νυφικό της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Υβόννη Μπόσνιακ: Η πρόταση γάμου, η κόρη της και το ενδεχόμενο να ράψει το νυφικό της!

Υβόννη Μπόσνιακ: Η πρόταση γάμου, η κόρη της και το ενδεχόμενο να ράψει το νυφικό της! | tlife.gr
“Υπάρχει μια αρμονία στη σχέση μου με τον Αντώνη και μετά από τόσα χρόνια είμαι ερωτευμένη μαζί του”, αποκαλύπτει η Υβόννη Μπόσνιακ και κάνει μια εξομολόγηση από καρδιάς στο Celebrity.
Η γνωστή καλλονή και σχεδιάστρια μιλά με λόγια αγάπης για τον σύντροφό της Αντώνη Ρέμο, εξομολογείται πως η κόρη της είναι το κέντρο του κόσμου της και δίνει τη δική της ερμηνεία στη λέξη αγάπη.
Οι τελευταίες φήμες γύρω από το πρόσωπό σου λένε ότι μετά την πρόταση γάμου που σου έκανε ο Αντώνης την Πρωτοχρονιά, ετοιμάζεστε να παντρευτείτε το καλοκαίρι. Ισχύει τελικά;
Μπορούμε να ξανακάνουμε αυτήν τη συζήτηση προς το τέλος του χρόνου, μάλλον τότε θα έχω περισσότερα να σας πω.


Θα σκεφτόσουν να σχεδιάσεις το νυφικό σου;
Γιατί όχι; Εκτός του ότι αυτή είναι η δουλειά μου, φέτος η συλλογή μου θα έχει πολλές προτάσεις για νυφικά φορέματα, έτσι κι αλλιώς, οπότε θα μπορούσα να σκεφτώ να σχεδιάσω κάτι και για εμένα.
Ως μητέρα τι νιώθεις ότι έχει αλλάξει μέσα σου;
Όταν έχει παιδί, αυτό είναι ο πυρήνας της ύπαρξής σου, όλα περιστρέφονται γύρω από το παιδί σου. Είναι η πρώτη και η τελευταία μου σκέψη μέσα στην ημέρα και η προτεραιότητά μου σε σχέση με τα πάντα. 
Η συμπεριφορά μου, όχι, δεν έχει αλλάξει – ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει- η καθημερινότητά μου, ναι, φυσικά και αλλάζει καθώς το παιδί προηγείται όλων. 
Ούτε η φιλοσοφία μου για τη ζωή έχει αλλάξει, γιατί πάντα μέσα στη φιλοσοφία μου ήταν η απόκτηση παιδιών. Μόνο που κάθε μέρα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος για την κόρη μου.


Ποια στοιχεία του Αντώνη βλέπεις στην κόρη σου και ποια δικά σου;
Η κόρη μας η Ελένη έχει πάρει την όμορφη ψυχή του Αντώνη. Βέβαια, ήρθαν λίγο ανάποδα τα πράγματα. 
Έπρεπε να πάρει τη φωνή του, αλλά νομίζω πως έχει πάρει τη δική μου. Και έπρεπε να μου μοιάσει λίγο στα χαρακτηριστικά, αλλά θεωρώ ότι μοιάζει πιο πολύ στον μπαμπά της. 
Τα δικά μου χαρακτηριστικά ακόμη τα ψάχνω. Δεν μπορεί κάποια μέρα θα τα βρω”.

Epirusblog Gr
5 of 5
Υβόννη Μπόσνιακ: Η πρόταση γάμου, η κόρη της και το ενδεχόμενο να ράψει το νυφικό της!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4998176721980259504
Σχόλια
item