Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα, ακόμα κι αν τελειώσει…” Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα, ακόμα κι αν τελειώσει…” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα, ακόμα κι αν τελειώσει…”

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα, ακόμα κι αν τελειώσει…” | tlife.gr
Ήρθε και έφερε τα πάνω κάτω στο Survivor και τώρα είναι υποψήφια προς αποχώρηση.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή απλώς “queen” όπως την αποκαλούν στο twitter βρίσκεται υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την Ελένη Χατζίδου και την Κατερίνα Χαλικιά και κλέβει για μια ακόμη φορά της εντυπώσεις.
Η Κωνσταντίνα ήταν η πρώτη που έχασε το αγώνισμα ασυλίας και αυτή που κονταροχτυπήθηκε με τον Γιάννη Δρυμωνάκο στην ψηφοφορία των συμπαιχτών της. 
Ωστόσο, με 7 ψήφους βγήκε προτεινόμενη και συγκίνησε με τα πρώτα λόγια της…
“Δεν περνάει τίποτα αρνητικό από το μυαλό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα, που έζησα όλο αυτό, ακόμα κι αν τελειώσει, παρότι θα ήθελα να συνεχίσω. 
Να μετρήσω λίγο τις δυνάμεις μου γιατί για μένα κάθε μέρα που περνάει είναι ένα επιπλέον συν, διότι δεν περνούσε καν από το μυαλό μου ότι θα είμαι εδώ πέρα και θα έχω διανύσει αυτές τις δύο εβδομάδες. 
Εννοείται ότι δεν έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα για την ψηφοφορία γιατί έχει να κάνει καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι, που ήξερα ότι είμαι σίγουρα λίγο πιο πίσω από τους υπολοίπους”, είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Epirusblog Gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα, ακόμα κι αν τελειώσει…”
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7607007121142144028
Σχόλια
item