Γιάννενα: Θ. Μπέγκας...Ξεκινάμε μια πορεία προς την κοινωνία… Γιάννενα: Θ. Μπέγκας...Ξεκινάμε μια πορεία προς την κοινωνία… | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Θ. Μπέγκας...Ξεκινάμε μια πορεία προς την κοινωνία…

 Γιάννενα: Θ. Μπέγκας...Ξεκινάμε μια πορεία προς την κοινωνία…

Την έναρξη μιας πορείας της Δημοτικής Αρχής προς την κοινωνία προκειμένου να αφουγκραστεί καλύτερα τις αγωνίες, τα προβλήματα και τις προτάσεις όλων των δημοτών προανήγγειλε χθες ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας κόβοντας την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξής του «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα».

Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο «Grand Serai», παρουσία Αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και στελεχών της παράταξης και ο κ. Μπέγκας σε μια ομιλία με προεκλογικό «άρωμα» ζήτησε από όλους να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή που ξεκινάει με τη νέα χρονιά. Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης οι πρώην Δήμαρχοι Λευτέρης Γκλίναβος και Αλέκος Σόφης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας.


Η ομιλία Μπέγκα
Χωρίς να προχωρήσει σε αναλυτικό απολογισμό πεπραγμένων, ο Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος συμπληρώνει τρεισήμισι χρόνια στο «τιμόνι» του Δήμου κι έχει δηλώσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, τόνισε, μεταξύ άλλων: «Aπό την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τις τύχες του Δήμου η αγωνία μας ήταν πώς θα εργαστούμε μεθοδικά ώστε να παράγουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δημότες. 


Στη διαδρομή μας αυτή μέχρι και σήμερα τα εμπόδια και οι δυσκολίες που συναντήσαμε ήταν και παραμένουν μεγάλα. Παρόλα αυτά όμως θεωρώ ότι η προσήλωσή μας στο στόχο που θέσαμε όλοι μαζί όταν ξεκινούσαμε να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου μας είναι αυτή που μας κάνει σήμερα να δηλώνουμε ικανοποιημένοι. 

Ικανοποιημένοι γιατί οι συντονισμένες προσπάθειες όλων μας έχουν φέρει ορατά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς».

Πορεία στην κοινωνία…
Ο Δήμαρχος πρόσθεσε πως «αυτή η Δημοτική Αρχή λειτούργησε έχοντας πάντα τις πόρτες της ανοιχτές. Ανοιχτές και για τα μέλη της παράταξης από την οποία προέρχονται τα στελέχη της, αλλά και για όλη την γιαννιώτικη κοινωνία» και τόνισε πως ξεκινάει φέτος μία νέα προσπάθεια. 


Όπως είπε, «από εδώ και στο εξής δε θα περιμένουμε την κοινωνία να μας συναντήσει, αλλά θα συναντήσουμε εμείς τους δημότες μας σε κάθε γειτονιά της πόλης, σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, σε κάθε χωριό Θα ξεκινήσουμε μια πορεία προς την κοινωνία με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε ήδη κάνει και υλοποιούμε, για να αφουγκραστούμε ακόμα καλύτερα τις αγωνίες, τα προβλήματα, ακόμα και τις προτάσεις όλων των δημοτών μας».

Κάλεσε δε όλα τα στελέχη και τα μέλη της παράταξης να συμβάλλουν με τις δικές του δυνάμεις ο καθένας, σε αυτή την προσπάθεια, υπενθυμίζοντας πως «τα αποτελέσματα δουλειάς που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα τα έχουμε πετύχει όλοι μαζί, από το Δήμαρχο μέχρι τα εκλεγμένα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων». 


Έκλεισε εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι όλοι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πετύχει τόσο η παράταξη όσο και η Δημοτική Αρχή.
Epirusblog Gr
5 of 5
 
Γιάννενα: Θ. Μπέγκας...Ξεκινάμε μια πορεία προς την κοινωνία…
Epirusblog Gr
5 of 5
 
Ιωάννινα 2907979015687606049
Σχόλια
item