Κατερίνα Κόκλα: Το μυστηριώδες μήνυμα λίγο μετά τη συνέντευξή της για τον χωρισμό της! Κατερίνα Κόκλα: Το μυστηριώδες μήνυμα λίγο μετά τη συνέντευξή της για τον χωρισμό της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Κόκλα: Το μυστηριώδες μήνυμα λίγο μετά τη συνέντευξή της για τον χωρισμό της!

Κατερίνα Κόκλα: Το μυστηριώδες μήνυμα λίγο μετά τη συνέντευξή της για τον χωρισμό της! | tlife.gr
Λίγα 24ωρα μετά τη συνέντευξή της στο περιοδικό People και όσα αποκάλυψε για τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Κατερίνα Κόκλα με ένα μήνυμα που δημοσίευσε στα instastories της κάνει λόγο για κύκλους που κλείνουν αλλά και για αξιοπρέπεια.
Η ανάρτηση έγινε μάλιστα σήμερα όπου κυκλοφόρησε δημοσίευμα της Espresso, που δείχνει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να διασκεδάζει στον Πάριο, με μελαχρινή συνοδό.
Η Κατερίνα έγραψε: «Καλημέρα, οι κύκλοι είναι για να κλείνουν. Τα καλύτερα είναι για να έρχονται. Και το σημαντικό μετά την υγεία είναι η αξιοπρέπεια


Διάβασε τι είπε για το χωρισμό της στο people
Ο χωρισμός σας συζητήθηκε έντονα. Ήταν εύκολο να το διαχειριστείς;
Ήταν λίγο δύσκολο. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκτίθεμαι στα ΜΜΕ, οπότε δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είμαι πολύ συναισθηματική και όταν ακούω διάφορα, στενοχωριέμαι πολύ. 

Δεν ήθελα να γίνει ευρέως γνωστό, γιατί δεν μου αρέσει να πηγαίνω στη δουλειά και να με ρωτάνε όλοι αν έχω χωρίσει ή όχι. Νομίζω πως δεν αφορά κανέναν τι κάνω μέσα στο σπίτι μου. Ξέρω πως όταν είσαι με ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, θα συζητηθεί κάτι παραπάνω.

Αλλά εγώ από την αρχή της σχέσης μας δεν είχα δώσει βάση στο επάγγελμά του. Εγώ δεν είχα δίπλα μου τον Αρναούτογλου. Εγώ είχα σχέση με τον Γρηγόρη.
Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Κόκλα: Το μυστηριώδες μήνυμα λίγο μετά τη συνέντευξή της για τον χωρισμό της!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4172851093167505129
Σχόλια
item