Πρέβεζα: Επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ Β. Οικονόμου Πρέβεζα: Επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ Β. Οικονόμου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ Β. Οικονόμου

Πρέβεζα: Επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ Β. Οικονόμου

Ο Τομέας Υγείας με τη Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ ξεκινάει κύκλο επισκέψεων και επαφών στα Ιόνια Νησιά και στην Ήπειρο το επόμενο διάστημα. 

Η υγεία βρίσκεται στον πυρήνα του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ.
Μακριά από «κάλπικες» υποσχέσεις και «μεγάλα» λόγια, τα αποτελέσματα των οποίων «πληρώνει» ακριβά η χώρα, η ΝΔ ακούει τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας και βλέπει από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες προκειμένου να επικαιροποιήσει το ​πρόγραμμα της και να δώσει συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις. 

Το κλιμάκιο της ΝΔ θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας των Ιονίων Νήσων και της Ηπείρου. Συγχρόνως, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων καθώς και εκπροσώπους της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. 

Πρόθεση της ΝΔ είναι τον Απρίλιο να διοργανώσει τέσσερα (4) Αναπτυξιακά Συνέδρια, ένα σε κάθε Νομό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Σε αυτά τα Αναπτυξιακά Συνέδρια θα αναπτυχθεί και θα οριστικοποιηθεί το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για τα Ιόνια Νησιά. 

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα επισκέψεων στους Νομούς, θα έχει ως εξής: 
Ν. Κεφαλληνίας, 14-15 Φεβρουαρίου 2018
Ν. Ζακύνθου, 22-23 Φεβρουαρίου 2018
Ν. Κέρκυρας-Ν. Ιωαννίνων-Ν. Θεσπρωτίας, 1-2 & 3 Μαρτίου 2018
Ν. Λευκάδας -Ν. Άρτας-Ν. Πρέβεζας, 8-9 & 10 Μαρτίου 2018


prevezabest.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ Β. Οικονόμου
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 790265951844817957
Σχόλια
item