Ήπειρος: Τουριστικός προορισμός και… με χιόνι Ήπειρος: Τουριστικός προορισμός και… με χιόνι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Τουριστικός προορισμός και… με χιόνι

Ήπειρος: Τουριστικός προορισμός και… με χιόνι
Την άποψη, ότι η ορεινή  Ήπειρος μπορεί να καταστεί τουριστικός προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου, προσελκύοντας έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με outdoor δραστηριότητες (Ski, Snowboard,  Trekking, Mountain Bike κ.α.) και υπηρεσίες εστίασης  και φιλοξενίας υψηλού επιπέδου, εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης στα επίσημα εγκαίνια του Χιονοδρομικού Κέντρου στο Ανήλιο το περασμένο Σάββατο.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο υπό τη νέα του διεύθυνση άλλαξε μορφή και μπορεί να δώσει ένα νέο στίγμα σε όλον τον ορεινό όγκο της Ηπείρου, ανέφερε ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης.
Ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ Κ. Τασούλας εξήρε  το επιχειρηματικό μεράκι των οικογενειών Τζουμάκα και Καλογήρου, σημειώνοντας πως μέσα από τέτοιες επενδυτικές προσπάθειες ακόμη και μέσα στην κρίση, η μοίρα του τόπου αλλάζει προς το καλύτερο. 
Τέλος ο δήμαρχος Μετσόβου, Κώστας Τζαφέας, τόνισε πως ο δήμος Μετσόβου επενδύει πολλά στον χειμερινό τουρισμό και η προσπάθεια αυτή ευοδώθηκε με τους νέους μισθωτές οι οποίοι άνοιξαν μια καινούρια ελπιδοφόρα σελίδα, στην λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου.  
Με φόντο ένα μοναδικά όμορφο κατάλευκο τοπίο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους νέους χώρους, να χαρούν το χιόνι και να απολαύσουν την φιλόξενη ατμόσφαιρα στο ανακαινισμένο σαλέ.
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήπειρος: Τουριστικός προορισμός και… με χιόνι
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 832668471787740706
Σχόλια
item