Ηλίας Βρεττός: Το μήνυμα και η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο! Ηλίας Βρεττός: Το μήνυμα και η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ηλίας Βρεττός: Το μήνυμα και η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο!

Ηλίας Βρεττός: Το μήνυμα και η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο! | tlife.gr
Τα δύσκολα πέρασαν για τον Ηλία Βρεττό. Ο γνωστός τραγουδιστής που ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ολοκλήρωσε χθες και το σοβαρό χειρουργείο που έπρεπε να γίνβει στην περιοχή της λεκάνης, όπου είχε τραυματιστεί (μετά το χειρουργείο σε μηρό και χέρι) και τώρα πια βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης.
Ο ίδιος σήμερα το πρωί, μέσα από το προφίλ του στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, ευχαριστώντας όλους όσους τον στηρίζουν αυτές τις δύσκολες ώρες “Xάρη στο Θεό ζω και χάρη σε εσάς παίρνω τη δύναμη να παλέψω για να το ξεπεράσω… 
Τα χειρουργεία πήγαν καλά κι έτσι σήμερα ξημέρωσε μια ΝΕΑ ΖΩΗ για μένα… Ένα πράγμα ΜΟΝΟ θέλω να πω… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”.

Το ιατρικό ανακοινωθέν
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείο η επέμβαση του Ηλία Βρεττού είχε απόλυτη επιτυχία: “Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη και σοβαρότερη επέμβαση κατάγματος λεκάνης (κοτύλης) του δημοφιλούς τραγουδιστή Ηλία Βρεττού που πραγματοποιήθηκε στο METROPOLITAN από τον ορθοπεδικό χειρουργό Νίκο Πρέβεζα, εξειδικευμένο στα κατάγματα λεκάνης- κοτύλης με τη βοήθεια των συνεργατών του, Νίκου Μπαξεβάνου και της αναισθησιολόγου Μηλιάνας Κορρέ.
Αποκαταστάθηκε ανατομικά το συντριπτικό κάταγμα και έγινε σταθερή οστεοσύνθεση που θα επιτρέψει την άμεση κινητοποίηση και βάδιση του ασθενούς.
Η πρόγνωση της πορείας της κατάστασης αναμένεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς να είναι πολύ καλή”.
Πώς έγινε το τροχαίο
Ο τραγουδιστής ήταν αδιάθετος, δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει και έτσι ζήτησε από τη φίλη του να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο. Κάθισε στη θέση του συνοδηγού και όλα έδειχναν καλά μέχρι τη στιγμή που το αυτοκίνητο έφτασε στην παραλιακή στο ύψος του ξενοδοχείου “London”.
Εκεί, όπως περιέγραψαν τόσο ο τραγουδιστής όσο και η Σοφία Φυρού, ένα λευκό βανάκι που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα τους “έκοψε” το δρόμο με αποτέλεσμα η οδηγός να κάνει αριστερά.
Οι ρόδες του αυτοκινήτου βρήκαν στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να χαθεί κάθε έλεγχος και το αυτοκίνητο να χτυπήσει με το πλάι στο δέντρο.
Ευτυχώς, τόσο η οδηγός όσο και ο Ηλίας Βρεττός που καθόταν στο σημείο όπου το όχημα προσέκρουσε στο δέντρο, φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ηλίας Βρεττός: Το μήνυμα και η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 122000499758544477
Σχόλια
item