Λένα Δροσάκη: «Ποιοτικός» έρωτας Λένα Δροσάκη: «Ποιοτικός» έρωτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λένα Δροσάκη: «Ποιοτικός» έρωτας

Λένα Δροσάκη: «Ποιοτικός» έρωτας
Η ηθοποιός Λένα Δροσάκη (που έχει βραβευτεί με την Καρφίτσα της Μερκούρη) κυκλοφόρησε με το αγόρι της στα μπουζούκια
Επιτέλους, τον... κυκλοφόρησε! Η Λένα Δροσάκη διασκέδασε πρόσφατα με τον αγαπημένο της Χάρη Κίτσο, υπό τους ήχους των τραγουδιών του Νίκου Οικονομόπουλου και των Onirama. 
Η ποιοτική ηθοποιός, πρωταγωνίστρια σε πολλές παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης και βραβευμένη με την Καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη, είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του γοητευτικού μηχανολόγου μηχανικού μετά τον χωρισμό της από τον συνάδελφό της Νικόλα Αγγελή. 
Το όμορφο ζευγάρι, εκτός από μία δημόσια εμφάνιση που είχε κάνει τον Οκτώβριο του 2016 στη θεατρική πρεμιέρα του έργου «Ο Θεός της σφαγής», αποφεύγει τα μέρη όπου υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι. Μάλιστα, αυτή η πρώτη κοινή τους εμφάνιση ήταν που... μαρτύρησε ότι η ηθοποιός είχε χωρίσει από τον Νικόλα Αγγελή, γεγονός που μέχρι τότε δεν είχε γίνει γνωστό. 
Εκτοτε όμως για την πρωταγωνίστρια της φετινής παράστασης «Αγριόπαπια» του Ιψεν στο θέατρο Πορεία έχουν αλλάξει πολλά! Εδώ και αρκετό καιρό ζει τον έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού μηχανολόγου και η παρουσία τους στο Κέντρο Αθηνών προκάλεσε την έκπληξη όσων την αναγνώρισαν και έστρεψε τα φλας των φωτογράφων επάνω τους. 
Παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους δεν έδειξαν να ενοχλούνται και συνέχισαν να διασκεδάζουν, είτε πιασμένοι χέρι χέρι είτε αγκαλιασμένοι.
Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Λένα Δροσάκη αποκάλυψε ότι, ως το μοναδικό κορίτσι και η τελευταία από τα τέσσερα αδέλφια της, υπήρξε αγοροκόριτσο, αλλά πλέον στη ζωή της υπάρχει ο ένας και σημαντικός. «Η αντρική μου πλευρά με βοήθησε σε πολλά, αλλά κατέπνιξε γυναικεία μου κομμάτια, και τώρα δεν το θέλω πια αυτό. 
Θέλω να γίνω η γυναίκα που θα αφεθεί στην πρωτοβουλία ενός άντρα. Πάντα υπάρχει ο άντρας που έρχεται και σου ανατρέπει τα δεδομένα σου» είπε χαρακτηριστικά.
Epirusblog Gr
5 of 5
Λένα Δροσάκη: «Ποιοτικός» έρωτας
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3095297730788782413
Σχόλια
item