Ηλίας Βρεττός: Με επιτυχία και το δύσκολο χειρουργείο στη λεκάνη! Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ηλίας Βρεττός: Με επιτυχία και το δύσκολο χειρουργείο στη λεκάνη! Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ηλίας Βρεττός: Με επιτυχία και το δύσκολο χειρουργείο στη λεκάνη! Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου

Ηλίας Βρεττός: Με επιτυχία και το δύσκολο χειρουργείο στη λεκάνη! Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου | tlife.gr
Με μια εικόνα της Παναγιάς στο προφίλ του στα social media, μας καλημέρισε σήμερα ο Ηλίας Βρεττός. Σήμερα ήταν το προγραμματισμένο δύσκολο χειρουργείο στο σημείο της λεκάνης μετά τα δυο που έκανε στο μηρό και στο χέρι την Παρασκευή.
Όπως όλα δείχνουν τα δύσκολα πέρασαν για τον δημοφιλή τραγουδιστή και πλέον ξεκινάει η ανάρρωση και η αποκατάσταση που σύμφωνα με τους γιατρούς θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. 
Να θυμίσουμε ότι ο Ηλίας τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείο η επέμβαση του Ηλία Βρεττού σήμερα, είχε απόλυτη επιτυχία: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη και σοβαρότερη επέμβαση κατάγματος  λεκάνης (κοτύλης) του δημοφιλούς τραγουδιστή Ηλία Βρεττού που πραγματοποιήθηκε στο METROPOLITAN  από τον ορθοπεδικό χειρουργό Νίκο Πρέβεζα, εξειδικευμένο στα κατάγματα λεκάνης- κοτύλης με τη βοήθεια των συνεργατών του,  Νίκου Μπαξεβάνου και της αναισθησιολόγου Μηλιάνας Κορρέ.

Epirusblog Gr
5 of 5
Ηλίας Βρεττός: Με επιτυχία και το δύσκολο χειρουργείο στη λεκάνη! Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 501891178445860487
Σχόλια
item