Άρτα: Συνάντηση αστυνομικού διευθυντή Άρτας με τον Βασ. Ψαθά Άρτα: Συνάντηση αστυνομικού διευθυντή Άρτας με τον Βασ. Ψαθά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Συνάντηση αστυνομικού διευθυντή Άρτας με τον Βασ. Ψαθά


Άρτα: Συνάντηση αστυνομικού διευθυντή Άρτας με τον Βασ. Ψαθά
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου αστυνομικού διευθυντή Άρτας Φώτιου Ντζιμάνη στον αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλειο Ψαθά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και επικεντρώθηκε στην άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ενώ έγινε αναφορά σε περαιτέρω κοινές δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο εγγύς μέλλον προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. 

Ταυτόχρονα, συζητήθηκαν και προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η υπηρεσία της Αστυνομίας με τον κύριο αντιπεριφερειάρχη να τονίζει τη διάθεση της στήριξης του έργου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας με την Π.Ε. Άρτας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας, Βασίλειος Ψαθάς, συνεχάρη εκ νέου τον αστυνομικό διευθυντή, Φώτιο Ντζιμάνη, για την τοποθέτησή του στην περιοχή μας, ευχόμενος παράλληλα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, ενώ, ο κ Διευθυντής ευχαρίστησε τον κ. αντιπεριφερειάρχη για την υποδοχή και φιλοξενία.

http://maxitisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Συνάντηση αστυνομικού διευθυντή Άρτας με τον Βασ. Ψαθά
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 276117857495350316
Σχόλια
item