Χριστίνα Μπόμπα: έφτασε επιτέλους στην αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη και στον Άγιο Δομίνικο! Χριστίνα Μπόμπα: έφτασε επιτέλους στην αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη και στον Άγιο Δομίνικο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: έφτασε επιτέλους στην αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη και στον Άγιο Δομίνικο!

Χριστίνα Μπόμπα: έφτασε επιτέλους στην αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη και στον Άγιο Δομίνικο! | tlife.gr
Το Survivor ξεκίνησε για τα καλά, με τον Σάκη Τανιμανίδη να βρίσκεται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο! 
Ο παρουσιαστής του δημοφιλούς reality επιβίωσης διαθέτει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, καθώς έχει πολύωρα γυρίσματα, ενώ όταν έχει ρεπό θα επισκεφτεί το γυμναστήριο και φυσικά τις μαγευτικές παραλίες της Καραϊβικής. 
Ο Σάκης, μάλιστα, πήγε μόνος του ως την άλλη άκρη του κόσμου, χωρίς την καλλονή σύντροφό του, καθώς εκείνη είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις που την κρατούσαν στην Αθήνα.
Πρόσφατα όμως μας έδειξε η ίδια ότι επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο κι ότι ξεκίνησε το ταξίδι της… Τελικά έφτασε στην αγκαλιά του Σάκη και σήμερα ξύπνησαν αγκαλιά. 
Ο παρουσιαστής μοιράστηκε μια όμορφη φωτογραφία μαζί μας, με τα πόδια τους μπλεγμένα απολαμβάνοντας τη θέα από το ξενοδοχείο. Και η Χριστίνα μας έδειξε πού ξύπνησε και το υγιεινό πρωινό της…
Δες τις φωτογραφίες

Epirusblog Gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα: έφτασε επιτέλους στην αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη και στον Άγιο Δομίνικο!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 311537641415752831
Σχόλια
item