Δέσποινα Καμπούρη: Η τρυφερή φωτογραφία στα χιόνια με τον σύζυγό της! Δέσποινα Καμπούρη: Η τρυφερή φωτογραφία στα χιόνια με τον σύζυγό της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δέσποινα Καμπούρη: Η τρυφερή φωτογραφία στα χιόνια με τον σύζυγό της!

Δέσποινα Καμπούρη: Η τρυφερή φωτογραφία στα χιόνια με τον σύζυγό της! | tlife.gr
Στα χιόνια με τα αγαπημένα της πρόσωπα η Δέσποινα Καμπούρη. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος βρέθηκε αυτές τις μέρες στα Καλάβρυτα με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα για το 1ο Πανελλήνιο τουρνουά Snow Volley και έδειξε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.
Μαζί της φυσικά ήταν ο σύζυγός της Βαγγέλης Ταρασιάδης, αλλά και τα κορίτσια της: Χριστίνα και Έλενα, που είναι η μεγάλη της αδυναμία. 
Μετά τις φωτογραφίες μάλιστα, στα social media, με τις προσπάθειες της Δέσποινας να δείξει τις δυνατότητές της στο πρωτότυπο αυτό άθλημα στο χιόνι, η Δέσποινα ανέβασε στο Instagram της και τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.
Μετά τον πρώτο αγώνα snow volley που έπαιξε με τις φίλες της και γνωστές παρουσιάστριες Εύα Αντωνοπούλου και Ευαγγελία Τσιορλίδα, η Δέσποινα Καμπούρη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα παιχνίδια με την κόρη της στο χιόνι, αλλά και μια τρυφερή φωτογραφία, που την δείχνει να βρίσκεται στην αγκαλιά του καλού της.
Epirusblog Gr
5 of 5
Δέσποινα Καμπούρη: Η τρυφερή φωτογραφία στα χιόνια με τον σύζυγό της!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2966235278495665719
Σχόλια
item