Γιάννενα: Στόχος η δημιουργία πάρκου περιπέτειας στο Ανήλιο Γιάννενα: Στόχος η δημιουργία πάρκου περιπέτειας στο Ανήλιο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στόχος η δημιουργία πάρκου περιπέτειας στο Ανήλιο

Γιάννενα: Στόχος η δημιουργία πάρκου περιπέτειας στο Ανήλιο

Aνεπανάληπτες στιγμές δράσης, διασκέδασης αλλά και χαλάρωσης μέσα από μία πληθώρα επιλογών σε δραστηριότητες και γαστρονομικές προτάσεις υπόσχεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου στο Δήμο Μετσόβου, που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του.

Τo χιονοδρομικό Ανήλιου βρίσκεται σε υψόμετρο 1650μ. - 1850μ, στη θέση «Γκιουζέλ Τεπέ». 


Η εγγύτητά του στο Μέτσοβο αλλά και στα Γιάννενα και η ευκολία πρόσβασης το κάνουν εύκολο προορισμό Σαββατοκύριακου για τους επισκέπτες. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει ένα διθέσιο αναβατήρα μήκους 800 μέτρων, δύο ολοκαίνουργια συρόμενα 280 και 300 μέτρων, δύο baby lifts και δύο χιονοστρωτήρες. 

Ο Διευθυντής Διαχείρισης, Προγραμματισμού & Ανάπτυξης του κέντρου Βασίλης Τζουμάκας σημείωσε: «Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός πάρκου το οποίο θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου ορεινού προορισμού, που θα απευθύνεται σε επισκέπτες, παιδιά και ενήλικες, που αγαπούν  το βουνό και τις ορεινές δραστηριότητες όλες τις  εποχές του χρόνου». 


Ενδεικτικά θα φιλοξενούνται στον συγκεκριμένο χώρο οργανωμένες δράσεις όπως: Trekking, Mountain Bike, Ορειβασία και διάφορα events που αναμένεται να προσελκύουν επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας επεκτείνοντας τις δραστηριότητες του ολόκληρο το έτος.

proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Στόχος η δημιουργία πάρκου περιπέτειας στο Ανήλιο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5676640067923932035
Σχόλια
item