Δήμος Ηγουμενίτσας: Παραλαβή τελικών εκθέσεων από το Ι.Γ.Μ.Ε.

                         Δήμος Ηγουμενίτσας: Παραλαβή τελικών εκθέσεων από το Ι.Γ.Μ.Ε.
Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος αφού παρέλαβε τις τελικές εκθέσεις που συντάχθηκαν στα πλαίσια του υποέργου: «ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ, ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ (1:5.000) ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (ΑΣΤΗΓ)»εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το Ι.Γ.Μ.Ε. δηλώνοντας:
«Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε τις τελικές εκθέσεις για το εν λόγω πόνημα που εκτελέστηκε με ίδια μέσα από το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε.) και χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ 2007-2013 (ΕΤΠΑ – ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ – ΕΚΤ).
Το εν λόγω έργο αποτελεί πολύτιμη συλλογή πληροφοριών γεωλογικών- γεωμορφολογικών-γεωτεχνικών και περιβαλλοντικών χαρακτηριστικών της αστικής και περιαστικής περιοχής της Ηγουμενίτσας και είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και αφετηρία για την ορθολογική διαχείριση και επίλυση τεχνικών, περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων και γενικά προβλημάτων γεωεπικινδυνότητας της περιοχής μας.
Η γνώση πολύτιμων δεδομένων της περιοχής μας, τα οποία μέχρι πρότινος μας ήταν άγνωστα είναι βέβαιο ότι θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στους δημότες μας βελτιώνοντας την ασφάλειά τους και συνεπώς την ποιότητα ζωής τους.
Ευχαριστούμε το Ι.Γ.Μ.Ε. και ελπίζουμε στην ανάπτυξη μιας πολυεπίπεδης συνεργασίας».
Γραφείο Δημάρχου
Ηγουμενίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
                         
Δήμος Ηγουμενίτσας: Παραλαβή τελικών εκθέσεων από το Ι.Γ.Μ.Ε.
epirusblog.gr
5 of 5
                         
Ήγουμενίτσα 68402605212455715
item