Στην Ελλάδα ο Μοσκοβισί -Συναντήσεις με Παυλόπουλο και Τσίπρα την Πέμπτη Στην Ελλάδα ο Μοσκοβισί -Συναντήσεις με Παυλόπουλο και Τσίπρα την Πέμπτη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στην Ελλάδα ο Μοσκοβισί -Συναντήσεις με Παυλόπουλο και Τσίπρα την Πέμπτη

Στην Ελλάδα ο Μοσκοβισί -Συναντήσεις με Παυλόπουλο και Τσίπρα την Πέμπτη
Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί στη χώρα μας ο Επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί.
Ετσι, την Πέμπτη το πρωί θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπουλο (09:30), ενώ το απόγευμα (15:00) θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Εν τω μεταξύ ο κ. Μοσκοβισί μίλησε για την ελληνική κρίση σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, στην οποία επισημαίνει: «τώρα, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα το φως στην άκρη του τούνελ». 
Ο Μοσκοβισί στη συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στο σύνολο της αύριο το πρωί, χαρακτηρίζει «καλό οιωνό» την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης. «Έχουμε κάθε λόγο να ελπίζουμε και να αναμένουμε ότι η τελική αξιολόγηση θα προχωρήσει εξίσου ομαλά», σημειώνει.
Υπογραμμίζει δε, την επιθυμία του να γίνει η Ελλάδα, μετά το πρόγραμμα, «μια φυσιολογική ευρωπαϊκή χώρα» και στέλνει το προσωπικό του μήνυμα στον ελληνικό λαό, μέσα από το ΑΠΕ/ΜΠΕ: «τώρα είναι η ώρα για μία τελική προσπάθεια για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με επιτυχία και να στραφούμε προς ένα πιο ήρεμο και φωτεινό μέλλον». 
\Μιλά επίσης, στο Πρακτορείο για την «πολύ καλή» συνεργασία του με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτο, με τη χαρακτηριστική φράση, «πάντα καταφέρναμε να ξεπεράσουμε αυτά τα εμπόδια, μαζί».

Epirusblog Gr
5 of 5
Στην Ελλάδα ο Μοσκοβισί -Συναντήσεις με Παυλόπουλο και Τσίπρα την Πέμπτη
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 3464744484099435915
Σχόλια
item