«Τατουάζ»: Έφτασε η στιγμή για να αναλάβει δράση μπροστά από τις κάμερες ο Ανδρέας Γεωργίου! «Τατουάζ»: Έφτασε η στιγμή για να αναλάβει δράση μπροστά από τις κάμερες ο Ανδρέας Γεωργίου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Τατουάζ»: Έφτασε η στιγμή για να αναλάβει δράση μπροστά από τις κάμερες ο Ανδρέας Γεωργίου!

                   «Τατουάζ»: Έφτασε η στιγμή για να αναλάβει δράση μπροστά από τις κάμερες ο Ανδρέας Γεωργίου! | tlife.gr
Ναί, έφτασε η στιγμή που όλες περιμένατε… Ναί, έφτασε η στιγμή για την οποία αδημονούσατε από την αρχή της σεζόν… Ναί, έφτασε η στιγμή για να βρεθεί και πάλι μπροστά από τις κάμερες ο Ανδρέας Γεωργίου!
Απανταχού θαυμάστριες του Ανδρέα, σας έχω ευχάριστα νέα. Ο νεαρός σκηνοθέτης και ηθοποιός αναλαμβάνει και πάλι δράση, υποκριτική δράση. Με άλλα λόγια; Ο Ανδρέας εισβάλλει στο «Τατουάζ», δίνοντας σάρκα και οστά σε έναν από τους νέους ήρωες που έρχονται για να αλλάξουν εντελώς, μα εντελώς τα δεδομένα!
Πιο συγκεκριμένα, η άφιξη του Ανδρέα στην ερωτική σειρά μυστηρίου του Alpha, έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 15 Μαρτίου.
Πίσω από την κάμερα ,λοιπόν, σκηνοθετεί την πιο πετυχημένη τηλεοπτική σειρά της σεζόν. Μπροστά από την κάμερα, θα υποδυθεί έναν σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ, αλλά και χορευτή – χορογράφο του αργεντίνικου τάνγκο.
Φλογερός, αισθησιακός, ενθουσιώδης, ανατρεπτικός, ζεί έντονα την κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει αύριο…
Ο νέος ήρωας του «Τατουάζ», ο Νικόλας Ρουμπέσης, έρχεται να προσθέσει «pasión» – λάτιν πάθος στο σίριαλ που αγαπάμε.
Epirusblog Gr
5 of 5
                   
«Τατουάζ»: Έφτασε η στιγμή για να αναλάβει δράση μπροστά από τις κάμερες ο Ανδρέας Γεωργίου!
Epirusblog Gr
5 of 5
                   
show biz 8311053950869933991
Σχόλια
item