Πρωτοφανής δημόσια επίθεση της Κιμ Κατράλ στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

                      Πρωτοφανής δημόσια επίθεση της Κιμ Κατράλ στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Πιο άσχημες από ποτέ φαίνεται πως είναι οι σχέσεις των πρωταγωνιστριών του Sex and the CityΚιμ Κατράλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Αφορμή στάθηκε η ξαφνική απώλεια του 55χρονου αδερφού της Κιμ και τα χιλιάδες μηνύματα συμπαραστάτης που πήρε από τους φίλους και τους θαυμαστές της. 
Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ένα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία συλλυπήθηκε την πρώην συνεργάτιδά της για τον χαμό του αδερφού της. Η Κιμ Κατράλ έγραψε «Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δε χρειάζομαι ούτε την αγάπη σου ούτε την υποστήριξή σου αυτή την τραγική στιγμή».
Στη συνέχεια συμπλήρωσε την ανάρτησή της, γράφοντας: «Η μητέρα μου με ρώτησε σήμερα “Πότε επιτέλους θα σ’ αφήσει ήσυχη αυτή η υποκρίτρια η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ;”. 
Οι συνεχείς σου προσπάθειες για επικοινωνία είναι απλά μια επίπονη υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν τότε και εξακολουθείς να είσαι και τώρα. Άσε με λοιπόν να το ξεκαθαρίσω λοιπόν (αν δεν το έχω ήδη κάνει). 
Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Στα γράφω αυτά για να σου πω με τον τρόπο αυτό για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία της οικογένειάς μου για να επανακτήσεις την εικόνα του «καλού παιδιού». Κάνε αυτό εδώ copy – paste». 
Το link το οποίο ζήτησε να κάνει copi paste η Κιμ Κατράλ στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μετέφερε τα λόγια της δεύτερης, η οποία την κατηγορούσε για την καταστροφή της τρίτης ταινίας «Sex and the City» λόγω μεγάλων απαιτήσεων.
Η αναρτηση της Κιμ Κατραλ
epirusblog.gr
5 of 5
                      
Πρωτοφανής δημόσια επίθεση της Κιμ Κατράλ στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
epirusblog.gr
5 of 5
                      
show biz 4114073355917201531
item