Δωροθέα Μερκούρη: Ταξίδεψε στην Ινδία με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Μάνο Πίντζη Δωροθέα Μερκούρη: Ταξίδεψε στην Ινδία με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Μάνο Πίντζη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δωροθέα Μερκούρη: Ταξίδεψε στην Ινδία με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Μάνο Πίντζη

Δωροθέα Μερκούρη: Ταξίδεψε στην Ινδία με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Μάνο Πίντζη

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ταξιδέψει στα περισσότερα μέρη του πλανήτη. Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κάνει το πάθος του εκπομπή, ταξιδεύοντας αγαπημένους Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο, γνωρίζοντάς τους χώρες μαγικές μέσα από τη δική του ματιά. 

Αυτή την φορά ταξίδεψε με την Δωροθέα Μερκούρη και ενώ η αρχική του ιδέα ήταν να πάνε στη Βραζιλία, η Δωροθέα προτίμησε να πάει στην Ινδία, κάτι που ήθελε καιρό.

«Ακούγεται απίστευτο, αλλά ήταν η ευχή μου για το 2018» λέει στο People. «Ήθελα χρόνια να πάω, είναι από τα λίγα μέρη που δεν είχα ποτέ επισκεφτεί, αλλά δεν ένιωθα έτοιμη. Τώρα ήταν το τέλειο timing».

Στην παρέα τους ήταν και ο Μάνος Πίντζης, που επίσης ήθελε να βρεθεί στη μαγευτική Ινδία. 

Μαζί επισκέφτηκαν το μοναδικό Μαυσωλείο του Χουμαγιούν με τους εντυπωσιακούς κήπους, το κόκκινο φρούριο στην καρδιά της παλιάς πόλης, το σπίτι που δολοφόνησαν το στοχαστή-σύμβολο της Ινδίας, Μαχάτμα Γκάντι.

Μαζί ταξίδεψαν στην πόλη Άγκρα και έζησαν την καθηλωτική εμπειρία του να βρεθούν σε ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, το Ταζ Μαχάλ. 


«Στο Ταζ Μαχάλ ήταν σαν να βλέπεις ταινία, είναι απίστευτα επιβλητικό. Μάλιστα, λόγω της ρύπανσης, είχε απίστευτη ομίχλη και ήταν σαν να ζεις σε όνειρο» περιγράφει η Δωροθέα, η οποία απόλαυσε και τις βόλτες στις υπαίθριες αγορές του Δελχί κάνοντας ασταμάτητα shopping. 

«Αν σου αρέσουν τα έθνικ, τα χρωματιστά και τα χρυσά, είναι ένας παράδεισος οι αγορές τους, γιατί όλα είναι σε πάρα πολύ φτηνές τιμές» μας λέει δείχνοντας ένα από τα σάρι που αγόρασε και φορούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
Epirusblog Gr
5 of 5
Δωροθέα Μερκούρη: Ταξίδεψε στην Ινδία με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Μάνο Πίντζη
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 9127867615542818984
Σχόλια
item