Διάσημοι καλλιτέχνες έκοψαν την πίτα σε αγαπημένο στέκι της Αθήνας! Διάσημοι καλλιτέχνες έκοψαν την πίτα σε αγαπημένο στέκι της Αθήνας! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Διάσημοι καλλιτέχνες έκοψαν την πίτα σε αγαπημένο στέκι της Αθήνας!

Διάσημοι καλλιτέχνες έκοψαν την πίτα σε αγαπημένο στέκι της Αθήνας! | tlife.gr
Χαμόγελα, κοσμικά πηγαδάκια και πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Zonars στο κέντρο της Αθήνας για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της COBALT MUSIC για το 2018.
Οι καλλιτέχνες της δισκογραφικής βρέθηκαν εκεί, μέσα σε ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα μαζί με τους συναδέλφους τους και τους εργαζόμενους στην εταιρία, για να γιορτάσουν, να ανταλλάξουν εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος, που έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τη μεγάλη μας δισκογραφική οικογένεια.
Στη βραδιά τους υποδέχτηκε η διευθύντρια της COBALT MUSIC Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία στη σύντομη ομιλία της πριν την κοπή, έκανε τον απολογισμό του 2017, μιας χρονιάς κατά την οποία στο ελληνικό ρεπερτόριο η COBALT MUSIC κατέκτησε με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών της τη μερίδα του λέοντος στην κορυφή των επίσημων ελληνικών charts, ενώ ταυτόχρονα εγκαινίασε τη μεγάλη συνεργασία της με τον δισκογραφικό κολοσσό Warner Music Group, χαρίζοντας στο μουσικόφιλο κοινό το Shape Of You του Ed Sheeran, την αδιαμφισβήτητη Νο1 επιτυχία της περασμένης χρονιάς!
Μιχάλης Χατζηγιάννης, Άννα-Μαρία Αντίππα
Στέλλα Καλλή, Έλλη Κοκκίνου
Στην κοπή της πίτας έδωσαν το παρών, ανάμεσα σε άλλους, οι: Μιχάλης Χατζηγιάννης, Πάνος Κιάμος, Γιώργος Σαμπάνης, Μαλού, Έλλη Κοκκίνου, Μύρωνας Στρατής, Λούκας Γιώρκας, Στέλλα Καλλή, Παυλίνα Βουλγαράκη, Νίκος Βουρλιώτης & η Μελίνα Μακρή.
Τέλος, το χρυσό φλουρί κέρδισε, μέσα σε χειροκροτήματα και επευφημίες από τους «βετεράνους», το νεαρό & φρέσκο συγκρότημα των INCO (Inconsistencies), προμηνύοντας μια νέα καριέρα όλο τύχη!
Άννα-Μαρία Αντίππα
Λούκας Γιώρκας, Πάνος Κιάμος
Μελίνα Μακρή, Άννα-Μαρία Αντίππα, Μαλού
Μύρωνας Στρατής, Παυλίνα Βουλγαράκη
Νίκος Βουρλιώτης, Ζοζεφίν
Άννα-Μαρία Αντίππα, το συγκρότημα των INCO
Γιώργος Σαμπάνης, Μαλού
Epirusblog Gr
5 of 5
Διάσημοι καλλιτέχνες έκοψαν την πίτα σε αγαπημένο στέκι της Αθήνας!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5407202703060184470
Σχόλια
item