Γιάννενα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Αγώνας για να μπει τάξη στη χρήση των γυμναστηρίων Γιάννενα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Αγώνας για να μπει τάξη στη χρήση των γυμναστηρίων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Αγώνας για να μπει τάξη στη χρήση των γυμναστηρίων

Γιάννενα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Αγώνας για να μπει τάξη στη χρήση των γυμναστηρίων
Δικαιώνει το αθλητικό σωματείο Σπάρτακος Ιωαννίνων η περιφερειακή αρχή, αναφορικά με τη χρήση του προπονητηρίου που κατασκευάστηκε το 2015 στις εγκαταστάσεις του ΕΑΝΚΙ στη Λιμνοπούλα.
Το θέμα που έχει προκύψει, όπως και το θέμα της χρήσης του νέου κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο επρόκειτο να κατασκευαστεί ως αίθουσα βαρέων αθλημάτων, με την εμπλοκή από τη δεκαετία του ’90 του Σπάρτακου, τέθηκαν προ ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου από τον Μ. Χατζηεφραιμίδη και τον Γ. Καραμπίνα.
Μάλιστα ο δεύτερος έκανε λόγο για «πολιτική δίωξη» του αθλήματος του χάντμπολ από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ που δεν εφαρμόζει και δεν αναγνωρίζει τη συμφωνία που επιτεύχθηκε, ώστε να παραχωρηθούν ώρες από τις ομάδες μπάσκετ στο ΕΑΝΚΙ για τα υπόλοιπα αθλήματα, με δεδομένο ότι το νέο κλειστό στο ΠΕΑΚΙ θα φιλοξενεί τις ομάδες καλαθοσφαίρισης.
Στην απάντησή του ο κ. Καχριμάνης αφού έκανε μία μικρή ιστορική αναδρομή αναφέρθηκε στην τριπλή σύμβαση του 2015 για τη χρήση του προπονητηρίου από το Σπάρτακο προσθέτοντας ότι προφανώς η Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ έχει μία άλλη πολιτική.
«Θα κάνουμε μία καινούργια συζήτηση, όπως και για το νέο κλειστό γυμναστήριο, η λειτουργία του οποίου είναι σε δοκιμαστικό στάδιο. Θεωρώ, ότι με τη συζήτηση μπορούμε να λύσουμε πράγματα, για τη χρήση κτιρίων, που δεν ανήκουν σε εμάς ούτε σε κανένα σωματείο, ούτε σε καμία επιτροπή, αλλά ανήκουν σε όλους», σημείωσε χαρακτηριστικά.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Αγώνας για να μπει τάξη στη χρήση των γυμναστηρίων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8068226704405799470
Σχόλια
item