Θοδωρής Αθερίδης: «Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς» Θοδωρής Αθερίδης: «Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς»

Θοδωρής Αθερίδης: «Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς»

O Θοδωρής Αθερίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τα νέα του καλλιτεχνικά στοιχήματ και ξεκαθάρισε ότι εξακολουθεί να περνά υπέροχα στο πλευρό της Σμαράγδας Καρύδη.

Οι Θεατρικές Σκηνές σου «άρπαξαν» την ωραία Σμαράγδα για τον επόμενο χειμώνα!

«Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς! Είχαμε σκεφτεί να μη δουλέψουμε πάλι μαζί για ένα διάστημα και, όταν της έγινε πρόταση να παίξει στις «Μάγισσες της Σμύρνης», που ετοιμάζει ο Σταμάτης Φασουλής βασισμένος στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μάρας Μεϊμαρίδη, ήταν η καλύτερη ευκαίρια για να κάνουμε διαφορετικά πράγματα», λέει στη Real ο ηθοποιός και μιλά για τα νέα του καλλιτεχνικά εγχειρήματα.



Θα «παντρέψεις» τις δυνάμεις σου με τον Μάκη Παπαδημητριού.

«Κι αυτό το ξέρεις Δεν ξέρεις έργο, όμως, και πώς θα μπορούσες αφού δεν καταλήξαμε ακόμα. Ναι, εκτιμώ πολύ τον Μάκη και ως ηθοποιό και ως άνθρωπο και ήθελα καιρό να βρεθούμε μαζί στη σκηνή, πράγμα που θα γίνει τον επόμενο χειμώνα»

Μετά την «Ελένη» κάνεις διακοπές;

«Όχι αμέσως γιατί έχω γυρίσματα για τη νέα ταινία που ετοιμάζει ο Γιώργος Κορδέλλας σε σενάριο των Γιάννη Τσίρου – Βίλιας Χατζοπούλου. 


Πρόκειται για μια αισθηματική ταινία εποχής -εκτυλίσσεται το 1924- και θα παίξω έναν μεγαλογιατρό αστό οικογενειάρχη που ερωτεύεται μια προσφυγοπούλα από τη Σμύρνη και ζει μαζί της έναν ολέθριο έρωτα, που τον οδηγεί από την κορυφή στην πτώση και στην απόλυτη καταστροφή. Γυρίσματα θα κάνουμε Μάιο και Ιούνιο στο Γαλαξίδι και μετά θα μπορέσω να κάνουμε επιτέλους διακοπές»

Epirusblog Gr
5 of 5
Θοδωρής Αθερίδης: «Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4912232524217834910
Σχόλια
item